Főoldal > AKTUÁLIS > 5 tipp a szuper alakért Dita Von Teese-től

5 tipp a szuper alakért Dita Von Teese-től

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha meghallod Dita Von Teese nevét, bizonyára az az első dolgod, hogy elismerően bólintasz egyet. Ugyanis ő azon kevés szt&

Ha meghallod Dita Von Teese nevét, bizonyára az az első dolgod, hogy elismerően bólintasz egyet. Ugyanis ő azon kevés sztárhölgyek egyike, aki még női szemmel is kifogástalanul néz ki: stílusérzéke szinte soha nem hagyja cserben, és alakja is irigylésre méltó.

Gondolkodtál már azon, hogy vajon a modell, színész- és táncosnő hogyan érhette el ezt az elképesztő alakot? És esetleg felmerült benned, hogy ellesnéd a trükkjeit? Akkor itt a lehetőség – összeállításunkból megismerheted Dita diétás- és edzéstippjeit. Nem lesz nehéz, csak figyelj!

1. Étkezések: rendszeresen és egészségesen!

A 41 éves sztár 3 főétkezés helyett napi 6 kisebb étkezést iktat be, így rendszeresen energiához juttatja szervezetét, és sosem éhezik meg, ami gyakran vezethetne nála is falási rohamokhoz. A változatosságra is igyekszik odafigyelni, de általában hús, halfélék, tojás, valamint sok friss zöldség, gyümölcs és saláták kerülnek a tányérjára.

2. Zöldségek – minden mennyiségben!

A szexi híresség nemcsak nyersen, vagy saláta formájában szereti a zöldségeket, hanem isteni zöld smoothie-t is készít belőlük. „Spenót, kelkáposzta és zöld leveles zöldségek kellenek hozzá. Ezeket olykor csak leturmixolom, máskor úgy készítek smoothie-t, hogy gyümölcsöket is adok hozzá. Reggelire vagy tízóraira fogyasztom, így egész délelőttre feltölt energiával” – árulta el egy interjúban.
 
dita2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Ne légy túl szigorú magadhoz!

Bár odafigyel a helyes táplálkozásra, Dita a kiegyensúlyozottság jegyében olykor egy kis csokoládéval vagy tésztával kényezteti magát. A hamburgert, a pizzát és a kolbászt viszont kerüli, amit a bennük lévő telített zsírsavak miatt tart szükségesnek. De elmondása szerint ezeket az ételeket annyira nem is szokta megkívánni.

4. Cukor? Inkább ne!

Ugyan semmit sem von meg magától drasztikusan, a 160 cm magas sztár egy dolgot még jó pár évvel ezelőtt elhatározott: nem fogyaszt cukrot. „Ha nem kérsz belőle, a szervezeted egy idő után nem fogja követelni – mondta. – Én már 15 éve nem ittam cukrozott, szénsavas üdítőt” – árulta el egy interjúban.

5. Ne csak az edzőtermi mozgásformákban gondolkodj!

Ha sport, akkor edzőterem? Dita úgy véli, nem árt néha egy kicsit kreatívabban gondolkodni a mozgásról. Elmondása szerint ő Pilatesre és lovagolni jár rendszeresen, de sokkal jobban szeret egy jó szeretkezéssel vagy sztriptízzel izzadni. Utóbbit minden héten négyszer gyakorolja, alkalmanként 2 órán át. „Hihetetlenül hajlékonnyá és erőssé teszi az egész testet, emellett sokkal nőiesebbnek is érzem magam tőle” – mondta erről korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Íme Mari Winsor, Dita pilatesoktatójának szuper gyakorlatai 7 percben!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X