Főoldal > AKTUÁLIS > 8 szuper étel a bombaalakért – lesd el, mik a dögös tévésztár kedvencei!

8 szuper étel a bombaalakért – lesd el, mik a dögös tévésztár kedvencei!

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Újévi fogadalomként azt a célt tűzted ki magad elé, hogy változtatsz a táplálkozásodon

Újévi fogadalomként azt a célt tűzted ki magad elé, hogy változtatsz a táplálkozásodon, de még mindig nincs igazán ötleted, hogyan kezdj hozzá? Akkor hadd adjunk egy kis inspirációt a gyönyörű és szexi Melissa Rycroft tanácsai alapján.

A valóságshow szereplőből lett műsorvezetőtől mindannyian tanulhatunk, hiszen nemcsak elképesztően nőies és csinos, hanem kitartó és tudatos is. Ez vonatkozik például a tánctanulásra, ugyanis partnerével megnyerte a Dancing With The Stars című táncos műsor 15. „All Stars” évadát.

A sztár az étrendjét is tudatosan alakítja, és még úgy is meg tudja őrizni szuper alakját, hogy olykor nem mond nemet kedvenc édességeire. Nemrég elárulta, mik azok az ételek, amiket nemcsak szeret, hanem alakja megőrzése szempontjából is előnyben részesít. Ha ezeket fogyasztod, rövid időn belül te is látni és érezni fogod a változást. Csak figyelj és tanulj Melissától!

1. Görög joghurt áfonyával

Ha kevés ideje jut a reggelizésre, a sztár szívesen fogyaszt zabkását mazsolával és almaszeletekkel, vagy görög joghurtot áfonyával. „Ez utóbbi a legnagyobb kedvencem. Finom, krémes, gyümölcsös és nagyon egészséges” – mondta.

2. Cobb saláta

A híresség szívesen fogyasztja ebédre ezt a salátát, ami sok B-vitamint, kalciumot, foszfort és vasat tartalmaz, illetve magas a C-vitamin tartalma is. „Sonkát viszont soha nem kérek bele” – árulta el.

melissa2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Pulykahúsos tekercs

Ha mégis húsételre vágyik, Melissa rendszerint pulykahúsos tekercset rendel. „Nem kérek mellé köretet, mert általában nem kívánom a sültkrumplit. A sós ételekért amúgy sem rajongok, viszont nagyon édesszájú vagyok” – vallotta be.

4. Édességek

A szexi sztár egyik kedvenc finomsága a red velvet muffin, és olykor el is fogyaszt belőle egyet-egyet, de a mértéktartásról nem feledkezik meg. Ezen kívül szereti a mazsolát is, amit olykor joghurtba mártogat. „Anno a kislányomnak adtam ilyesmit, és amikor megettem a maradékot, rájöttem, hogy milyen finom” – mesélte.    

5. Csokoládé ízű rágógumi

A híresség máskor csoki ízű rágóval enyhíti az édességek iránti vágyát. „Nem ehetek állandóan muffint és csokoládét, de ez a rágó tényleg hasonló élményt nyújt” – mondta.

6. Grillcsirke

A legtöbb hírességhez hasonlóan Melissa is grillezve fogyasztja a csirkehúst. „A csirkemellet egyszerűen imádom. Vacsorára gyakran teszem a családi asztalra, de halat is szívesen grillezek” – árulta el.

7. Zöldbab

„Erről az ételről nem is tudtam, milyen egészséges, míg egy életmódmagazinnak adott interjúm során ki nem derült” – vallotta be Melissa. Majd hozzátette, hogy ez a zöldség nemcsak az ő egyik kedvence, hanem a férje, és kislányuk is örömmel fogyasztja. 

8. Répa

A zöldbab mellett a répaszeletek is a család kedvenceinek számítanak Melissáéknál. „A férjem nem sok zöldséget hajlandó megenni, de a répaszeletekre eddig nem volt panasza. Olykor nyersen esszük, máskor párolva, de így is, úgy is gyakran eszünk répát” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X