Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le 10 kilót a szexi sztármami

Így fogyott le 10 kilót a szexi sztármami

diétatáplálkozás
0

Írta: and

Sokak szerint a szexi Megan Fox egyszerűen csak szerencsés, hiszen vékony alkat, így a kilók soha nem maradtak meg rajta

Sokak szerint a szexi Megan Fox egyszerűen csak szerencsés, hiszen vékony alkat, így a kilók soha nem maradtak meg rajta tartósan – a szülés után sem. Vajon ezért lehetséges, hogy miután szeptemberben világra hozta kisfiát, Noah-t, heteken belül már topformában kapták őt lencsevégre?

A színésznő azt állítja, szerinte is fontosak a jó gének, de ő maga is sokat tett azért, hogy a terhessége alatt felszedett 10 kilótól gyorsan megszabadulhasson. A fogyást elsősorban nem edzéssel érte el, hiszen elmondása szerint ez nem lett volna túl könnyű a szülés után.

„Bár szeretek kardiózni, és a Pilatest is kedvelem, a kisfiam születése után nem sportoltam túl sokat. Ez nehézkes az első hónapokban, épp ezért senkinek nem is ajánlanám a túlzásba vitt edzést” – árulta el a sztár, aki egyébként várandóssága hónapjaiban aktív életet élt.

megan2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Edzője, Harley Pasternak elmondta a sajtónak, hogy Megan sportos kismamaként rengeteget mozgott, aminek jótékony hatásait talán még most is érzi. „A szülés után nem sürgeti őt senki az edzésekkel, sem a fogyással. Lassan kezd el újra mozogni, és közben továbbra is ügyel a helyes étkezésre” – árulta el a sztáredző.

A 26 éves színésznő számára egyébként a helyes táplálkozás is nagyon fontos: sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, és kedvenc itala a vörös bogyós gyümölcsökből készült smoothie, amibe általában az adott évszakban termő gyümölcsöt tesz. Kávé helyett pedig chai teával frissíti fel magát, ami zsírégető és méregtelenítő hatása miatt is ismert indiai fekete tea.

Megan nem hisz abban, hogy bármit is meg kellene vonnia magától, ám egy dolgon változtatott a szülés után – elmondása szerint vékony alakja gyors visszanyerését is ennek köszönheti.

„Nem eszem tejtermékeket. Azt hiszem, ez a legnagyobb diétás titkom. Szerintem ha valaki hízni akar, akkor eszik tejtermékeket, ha pedig nem akar pluszkilókat, akkor nem eszik” – fejtette ki a véleményét.

A világ egyik legszexibb nőjének tartott híresség vonalait valószínűleg még jó ideig nem láthatják a filmvásznon a rajongók, ugyanis a színésznő életében Noah születése óta más a fontossági sorrend.

„A munka megvár. És annyira szeretem a kisfiamat, hogy a világ minden kincséért sem lennék távol tőle. Jó sokáig akarok vele otthon lenni” – nyilatkozta egy külföldi lap kérdésére a világsztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X