Főoldal > AKTUÁLIS > Néhány hónappal a szülés után újra bombaformában a sztár

Néhány hónappal a szülés után újra bombaformában a sztár

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

A legtöbb hollywoodi sztár szinte már a szülőszobában arra gondol, milyen diétával, és melyik szt&

A legtöbb hollywoodi sztár szinte már a szülőszobában arra gondol, milyen diétával, és melyik sztártréner edzésprogramjával adja majd le a várandóssága alatt felszedett pluszkilókat.

A házinyuszi és A diktátor című mozikból is ismert Anna Faris viszont nem sietett ennyire a fogyással, ő inkább arra törekedett, hogy egy egészséges egyensúlyt és arany középutat találva szabaduljon meg a nem kívánatos kilóktól.

A 36 éves színésznő augusztus 25-én hozta világra kisfiát, Jacket, és a szülés után inkább a pihenésre, valamint a picivel való összehangolódásra fektetett hangsúlyt, mint arra, hogy fogyókúrázni és edzeni kezdjen.

„Igazából nem is vagyok az a nagy edzőterembe járó lány” – ismerte be korábban. Egy nemrég készült interjúban pedig azt is elárulta, hogy a baba születése után sem a súlyzós gyakorlatoknak, vagy egyéb edzőtermi mozgásformáknak köszönhetően fogyott le.

anna2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Nagyon aktív anyuka vagyok, sokat sürgök-forgok a kisfiam körül. Próbálom segítség nélkül ellátni a babát, ami nagyon sok energiámba kerül, de egy kicsit sem bánom. Azt meg sem tudnám számolni, egy nap hányszor emelem fel a kicsit, így a karom már láthatóan izmosodik” – mesélte egy decemberi interjúban.

Anna egyébként valószínűleg a szoptatással is sok kalóriát eléget: az egyik internetes oldal becslései szerint egy kismama szervezete egyetlen nap alatt átlagosan 300-500 extra kalóriát használ fel.

A 165 cm magas színésznő egyébként egy kicsit aggódott, hogy nem túl magas termete miatt a szülés után majd jobban meglátszik rajta a súlyfelesleg, ami elmondása szerint elsősorban a fenekére rakódott le látványosan. Férje, Chris Pratt azonban megnyugtatta őt: nem kell sietnie a ledolgozásával, ugyanis így sokkal szexibb, mint a szülés előtt volt.

A sztárt tehát tökéletesnek látja a szerelme, amit 2007 óta folyamatosan bizonyít is neki. Ez pedig óriási önbizalmat önthet a színésznőbe, hiszen mindannyian elégedettebbek lehetünk, ha van mellettünk valaki, aki úgy lát minket gyönyörűnek, ahogy vagyunk. 

A híresség és férje pedig nemcsak a reflektorfényben állnak egymás mellett boldogan, hanem a hétköznapokon is. Együtt járnak például bevásárolni, de sétálni és túrázni is, ahová az utóbbi hetekben már kisbabájukat is magukkal viszik.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X