Főoldal > AKTUÁLIS > Nem szégyellős! Apró bikiniben mutatta meg magát a színésznő

Nem szégyellős! Apró bikiniben mutatta meg magát a színésznő

sztártáplálkozás
0

Írta: and

Sokan vannak, akik máris nagyon várják a Plastic című akciófilmet, aminek elsősorban nem a történet

Sokan vannak, akik máris nagyon várják a Plastic című akciófilmet, aminek elsősorban nem a történet vagy az előreláthatólag izgalmas cselekményszövés lehet az oka, hanem a gyönyörű és szexi Emma Rigby.

A Hollyoaks és a Prisonners Wives című sorozatokból, illetve a Demons Never Die című horrorfilmből is ismert színésznő a közelmúltban már adott egy kis ízelítőt a rajongóknak abból, milyen dögös lesz az új produkcióban: világoskék bikiniben kapták őt lencsevégre Miami partjainál.

A 23 éves hírességet nem zavarta, hogy a forgatáson minden tekintet rászegeződik, ahogyan az sem, hogy kétrészes fürdőruhája bizony elég keveset takar. Emma láthatóan sokkal inkább volt büszke tökéletesen kidolgozott testére, mint szégyellős, és ezt a róla készült fotókat látva bárki meg is értheti.

A sztár korábban testközelből ismerhette meg az anorexiát, hiszen a Hollyoaksban egy étkezési zavaros lányt alakított. Elmondása szerint nagyon megviselte a szerepre való felkészülés, illetve az az időszak, amíg Hannah Ashworth-t alakította. A valóságban viszont nem koplalással, hanem sok edzéssel és kiegyensúlyozott étrenddel őrzi vonalait.

Egy korábbi interjúban például elárulta, hogy nemcsak az egészséges hozzávalókra ügyel, hanem a rendszerességre is. „Minden nap eszem reggel, délben, este, és nem feledkezem meg a tízórairól, sem az uzsonnáról” – mondta.

emma2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Reggelire általában gyümölcsöt fogyaszt Activia joghurttal, vagy zabkását mézzel, valamint elszürcsöl egy bögre teát, amibe – „rendes” brit lányként – tejet is önt. Ebédre bio zöldséglevest vagy kecskesajttal dúsított salátát rendel, amihez ásványvizet iszik.

„Nem vagyok egy nagy ivó, ezért mindig figyelnem kell arra, hogy legyen előttem egy pohár víz. Az alkoholt pedig nem is szeretem igazán, így kevés rá az esély, hogy azzal próbáljam oltani a szomjam” – árulta el.

Emma vacsorája többnyire halból és zöldségekből áll, elmondása szerint egyik kedvence a lazac párolt répával és fehérrépával. Néha egy kis barna rizst is fogyaszt hozzá, de ehhez nem ragaszkodik. A főétkezések közt szívesen nassol egy kis mandulát, natúr joghurtot, gyümölcsöt vagy zöldséget, az uzsonnát pedig általában egy tejeskávéval váltja ki.

Ami pedig az edzést illeti, az edzőtermi mozgásformák, például a súlyzós edzés mellett leginkább azokat a sportokat szereti, amelyeket partnerrel űzhet. „Imádok squasholni, másik kedvencem pedig a tenisz. Emiatt is szeretem annyira a nyarat” – nyilatkozta korábban a csinos színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X