Főoldal > AKTUÁLIS > Ráismersz még? Így néz ki most Priscilla Presley

Ráismersz még? Így néz ki most Priscilla Presley

sztártáplálkozás
0

Írta: and

A legtöbb színész és színésznő álma, hogy negatív karaktert alakítva is

A legtöbb színész és színésznő álma, hogy negatív karaktert alakítva is megcsillogtathassa tehetségét a színpadon. Erre a közelmúltban Priscilla Presley-nek is lehetősége adódott, amikor megkapta a Hófehérke és a hét törpe pantomimváltozatában a Gonosz mostoha szerepét.

Elvis Presley özvegye a londoni New Wimbledon Theaterben lépett a világot jelentő deszkákra, és alakítása kétségkívül elnyerte a közönség tetszését: a lapok szerint hitelesen és erőlködés nélkül játszotta el a Gonosz királynét, amiért hatalmas tapsot kapott a bemutatón.

A rossz nyelvek szerint viszont nem volt nehéz feladat számára ez a szerep, hiszen a számtalan plasztikai műtét után úgy eltorzult az arca, hogy minden erőfeszítés nélkül gonosznak tűnik. Sokan viszont inkább színésznői tehetségét dicsérik, ezért a védelmükbe veszik Priscillát.

priscilla2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Pedig a művésznő bevallotta, hogy nagyon ideges volt a bemutató előtt. „Izgultam, de ez egyben azt is jelentette számomra, hogy iszonyúan várom a premiert. Egy elég hiú királynőt alakítok, ami remek lehetőség számomra, hogy viccet csináljak a hiúságból, illetve a szépség és fiatalság hajszolásából is” – vallotta be az egyik külföldi lapnak.

Márpedig vicces alakítás és önkritika ide vagy oda, Priscillán nem lehet nem észrevenni, hogy 67 évesen is ad magára, és elképesztő formában van. „A mottóm csak annyi, hogy a kevesebb több. Ez vonatkozik a sminkre, a diétára, de a mozgásra nem” – magyarázta egy korábbi interjúban.

A Dallas című sorozatból és a Csupasz pisztoly filmekből is ismert sztár elmondása szerint korábban heti három vagy négy kemény edzést iktatott be a heti programjába, de az idő múlásával egyre inkább úgy érezte, ezen változtatnia kell. „Ma már nem tesz jót nekem az intenzív edzés, de szívesen mozgok minden nap. Sőt, a legviccesebb, hogy egyre jobban szeretek sportolni” – árulta el.

Majd hozzátette: kedvence a jóga, amit nyújtógyakorlatokkal egészít ki. „Nemcsak a mozgás miatt van erre szükségem, hanem úgy érzem, a relaxáció miatt is. Jóga, forró fürdő, illatgyertyák, és már el is lazultam, legyen bármilyen stresszes a napom vagy a hetem” – mondta.

Priscilla a nevetés és a kiadós alvások szépítő hatásaira is esküszik. „Emellett a megfelelő étrendet is nagyon fontosnak tartom. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, illetve megvannak a magam kis trükkjei arra, hogyan őrizzem meg az alakom” – tette hozzá.

Majd az egyik ilyen trükkjét meg is osztotta rajongóival: „Nem szeretem megfosztani magam semmitől, ezért mindig megeszem a tányéromra szedett étel felét. Lassan eszem, és közben gyakran leteszem a villám. Hetente egyszer desszertet is eszem, így nem érzem azt, hogy bármiről is le kellene mondanom” – árulta el a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X