Főoldal > AKTUÁLIS > Súlyos beteg? Nagyon lefogyott a sztár

Súlyos beteg? Nagyon lefogyott a sztár

diétatáplálkozás
0

Írta: and

Ha olvastál már Olivia Palermóról, akkor szinte biztosan megjegyezted a nevét, ami az olaszos hangzás

Ha olvastál már Olivia Palermóról, akkor szinte biztosan megjegyezted a nevét, ami az olaszos hangzás mellett annak is köszönhető, hogy általában fantasztikus cuccokban jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Az örökösnőként, modellként és színésznőként is ismert Oliviának szenvedélye a divat: ezt legutóbb a 2012-es év utolsó napjaiban is bizonyította, amikor St. Barts partjainál kapták lencsevégre. A híresség egy apró, pánt nélküli bikinifelsőt viselt, hozzá illő alsóval, amire strandolás után átlátszó tunikát húzott.

Sokan viszont nem a tökéletes fürdőruha-választás miatt beszéltek Oliviáról, hanem aggódó tekintettel kérdezték önmagukat és egymást, hogy a sztár nem beteg-e, ugyanis szemmel láthatóan vékonyabb lett, mint amilyen korábban volt.

Mások viszont felhívják a figyelmet arra, hogy a 26 éves, connecticuti születésű sztár nemcsak vékonyabb, hanem izmosabb is, amit valószínűleg az átgondoltabb táplálkozásnak és a korábbinál több sportnak köszönhet.

olivia2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Bár 2011-ben még azt nyilatkozta, hogy nincs ideje a rendszeres testmozgásra, ez az elmúlt évben valószínűleg megváltozott Olivia életében. „A Bikram jógát és a spinninget nagyon szeretem” – árulta el egy interjúban a híresség.

Majd hozzátette, az is sokat lendít sportolási kedvén, hogy szerelme, a modell Johannes Huebl személyében tökéletes edzőpartnerre talált, akivel mindig öröm a mozgás. „Szeretek vele sportolni, gyakran teniszezünk együtt” – nyilatkozta.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Olivia korábban csak arra figyelt, hogy semmiből ne egyen túl sokat, ugyanis elmondása szerint anyukájától örökölt jó génjei és szuper anyagcseréje révén marad vékony.

Később viszont tudatosabb lett a táplálkozás tekintetében is, amit részben szintén kedvesének köszönhet. „Sok apró trükköt lestem el tőle. Például ma már tudom, hogy nem ehetek állandóan édességeket, mert ezek hosszú távon nem tesznek jót a testemnek. Emellett azt is látom, Johannes milyen tudatos: gyakran választ könnyű ételeket, például csirkét és sushit, amiktől nem nehezül el, sőt, mindig tele van energiával” – mesélte egy interjúban.

A szépség emellett a bio élelmiszerekkel is közeli barátságba került. A friss zöldségek és gyümölcsök mellett nagy kedvencei az ezekből készült frissítők, melyeket bármikor örömmel elkészít otthon is.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X