Főoldal > AKTUÁLIS > Végre anya lesz? Gömbölyödő pocakkal fotózták le Eva Longoriát

Végre anya lesz? Gömbölyödő pocakkal fotózták le Eva Longoriát

babakismamatáplálkozás
0

Írta: and

Eva Longoriáról köztudott, hogy imádja a gyerekeket, és nagyon szeretne már egy saját kisbabát

Eva Longoriáról köztudott, hogy imádja a gyerekeket, és nagyon szeretne már egy saját kisbabát is, akit elhalmozhat a szeretetével. Nos, külföldi weboldalak szerint ez a vágya hamarosan valóra válhat, ugyanis többen azt állítják, hogy a Született feleségek sztárja kisbabát vár.

A pletykák onnan erednek, hogy a hírességet a megszokottnál kerekebb pocakkal kapták lencsevégre Észak-Hollywoodban, amikor vásárolni indult. A világhálóra január első napjaiban felkerült fotókon úgy látszik, Eva nem fordított túl sok gondot a megjelenésére: haja még vizes volt, és talán azt sem vette észre, hogy hosszú, keresztben csíkos ruhája kiemeli a pocakját.

Mások persze csak legyintenek a fotókra, mondván, hogy a szilveszteri eszem-iszom után a világsztár is felszedhetett néhány kilót. Rajongói viszont tudják, hogy ez nem jellemző Evára, hiszen odafigyel az étrendjére, és nagyon aktív életet él.

eva2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznő októberben tagadta, hogy akkori kedvesével, Mark Sanchezzel kisbabát várnának. Azóta a szerelem elmúlt, a pár szakított, a Született feleségek sztárja pedig a hírek szerint a tehetős és híres szingli nők (kicsit sem unalmas) életét éli.

Evát legutóbb vasárnap fotózták le, amikor Barack Obama letette második elnöki ciklusának hivatali esküjét. A Született feleség nagyon elegáns volt a ceremónián, az azt követő bálon pedig egy gyönyörű, világos színű estélyit viselt, ami hastájékon trükkösen takarta redőivel.

A híresség egyébként legalább olyan komolyan gondolja a politikai életben való részvételt, mint az egészséges életmód és a sport iránti elkötelezettségét. Ez utóbbit saját elmondása szerint elsősorban a mozgásformák váltogatásával tudja megőrizni. Ha egyik nap például jógázik és kardiózik, másnap úszni megy, harmadnap pedig túrázik a barátaival.

A sok sportnak köszönhetően akkor sem esik kétségbe, ha valamivel többet fogyaszt kedvenc olasz vagy mexikói ételeiből, illetve a tésztafélékből. „Ezeket nem ehetem mindig, de olykor azért beiktatom az étrendembe a kedvenceimet. Ha pedig többet fogyasztanék belőlük, majd lemozgom, ez ilyen egyszerű” – nyilatkozta korábban.

A szexi sztár is abban hisz, hogy jó dolog a napot egy kiadós reggelivel kezdeni, ezért ő általában tojásrántottával indít. Ez számára már egy bevált dolog, ha viszont valami nem jött be neki, azt nem erőlteti. „Évekig próbálkoztam a vegetáriánus étrenddel, de rájöttem, hogy néha igenis szükségem van egy kis húsra. Ezért a sovány húsokra, például a csirkemellre nem mindig mondok nemet” – mondta.

Eva a jógának köszönhetően belső harmóniáját is megtalálta, és elmondása szerint párkapcsolat nélkül is képes teljes életet élni – habár nagyon szeretne találni valakit, akivel testileg és lelkileg is kiegészítik egymást. Egy olyan férfit, akivel végre megvalósulna legnagyobb álma: az anyaság.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X