Főoldal > AKTUÁLIS > 15 kiló mínusz: nagyon lefogyott az ismert énekesnő

15 kiló mínusz: nagyon lefogyott az ismert énekesnő

sztártáplálkozás
0

Írta: and

Emeli Sandé neve számodra is ismerős lehet, hiszen a brit tehetség nemcsak olyan híres előadókkal dolgozott m&

Emeli Sandé neve számodra is ismerős lehet, hiszen a brit tehetség nemcsak olyan híres előadókkal dolgozott már együtt dalszerzőként, mint Rihanna, Leona Lewis vagy Susan Boyle, hanem ő maga is énekel.

Méghozzá nem is akárhogy: a közelmúltban tartott Brit Awards díjkiosztó gálán például A legjobb brit énekesnő és A legjobb brit album díját is bezsebelte. Ám miközben a világ azt hallgatta, mennyire hálás a díjakért, minden tekintet a sztár alakját pásztázta. 

Simon Cowell aktuális kedvenc dalszerzője ugyanis látványosan lefogyott az utóbbi időben. Már február elején, a Grammy-díjátadó gála előtt rendezett partin meglepte a meghívott vendégeket és a közönséget azzal, mennyire vékony lett, de még a Brit Awards-on is mindenki azt találgatta, vajon mennyit fogyhatott Emeli, és hogyan.

emeli2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 25 éves világsztár egyelőre nem árult el részleteket, de egy internetes oldal szerkesztői úgy tudják, hogy most két mérettel hord kisebb ruhákat, mint nyáron, amikor a londoni olimpia nyitó- és záróünnepségén is énekelt.

Rajongói persze találgatnak a konkrét számokat illetően is, szerintük legalább 15 kiló szaladt le kedvencükről, vagy esetleg még több. De a változás valószínűleg nem egyik napról a másikra történhetett.

Egyesek arra tippelnek, hogy Emeli súlyveszteségének lelki okai vannak. Miután szeptemberben hozzáment kedveséhez, a montenegrói származású Adam Gouraguine-hoz, nemcsak a nászútra és a szerelmével töltött időre koncentrált, hanem önmagára is.

Majd – miután egy interjúban sejtelmesen nyilatkozott a gyermekvállalásról –, néhányan arról suttogtak, hogy gyereket vár. „Persze, szeretnénk kisbabát, de ennek még nem jött el az ideje. Ha majd gyerekeink lesznek, jó volna, ha megismernék a montenegrói gyökereiket is. Én is két különböző kultúrát megismerve nőttem fel, ezért tudom, mennyire jó is ez” – nyilatkozta korábban.

Mint ő maga is elmondta, Emeli életében még nem a családalapítás játssza a főszerepet, hanem egyelőre inkább a karrierjére szeretne összpontosítani. Ebben pedig az is fontos szerepet játszik, hogy mindig fitt legyen – akár fellépésekről, akár egyéb kötelezettségeiről legyen is szó.

Biztosat nem tudunk, de az énekesnő valószínűleg életmódváltással érte el, hogy jó néhány kiló leszaladt róla, és ezt a fogyást meg is tudja tartani. Minden bizonnyal naponta 4-5 alkalommal eszik valamit, de kisebb adagokat fogyaszt, mint korábban. Emellett arra is ügyel, hogy sok friss zöldség, gyümölcs és sovány hús kerüljön a tányérjára, de a szénhidrátokkal óvatos. Ami pedig a mozgást illeti, a futás, a tánc vagy a spinning nemcsak vékonyabbá, hanem sokkal fittebbé is varázsolná a 25 éves énekesnőt.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X