Főoldal > AKTUÁLIS > Elhiszed, hogy 57 éves a sorozatszínésznő?

Elhiszed, hogy 57 éves a sorozatszínésznő?

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x) Utazás kiállítás március első h&

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x)

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

Nem egy olyan hírességet ismerünk, akinek húszas, harmincas éveiben is gondot jelent fittsége és alakja megőrzése. A Dempsey és Makepeace című sorozatból is ismert Glynis Barber viszont a hatodik iksz felé közeledve sem érzi ezt problémának, sőt, jókedvűen tudja megtartani csinos alakját és harmonikus kisugárzását.

A sorozatsztár szerint a titok a jóga, amit 1984-ben ismert meg. „Amikor megkaptam a Dempsey és Makepeace női főszerepét, úgy éreztem, olyan mozgásformát kell találnom, amivel nemcsak az alakomat őrizhetem meg, hanem az egészségemet is. Nem akartam betegség miatt kihagyni egyetlen forgatási napot sem” – nyilatkozta nemrég egy brit napilapnak.

Majd hozzátette, hogy ez az immár csaknem 30 éves „szerelem” tartja őt azóta is fitten és fiatalon. „A jóga megerősített, és sokkal hajlékonyabbá tett. A merevségnél semmi sem öregíti jobban az embert” – mondta.

Az 57 éves sorozatszínésznő szerint egy jó edzés felér valamiféle öregedésgátló tablettával. „A rendszeres mozgásnak köszönhetem, hogy így nézek ki. A táplálkozás és a bőrápolás is fontos dolgok, de számomra a sport a leghatékonyabb” – árulta el.

glynis2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A híresség egyébként azt is kiemelte, hogy nem retteg az öregedéstől, sőt, elmondása szerint ő a 40-es, 50-es éveiben sokkal magabiztosabbnak és szexibbnek érezte magát, mint korábban. „Sosem volt annyi energiám, mint most. Elképesztő, hány nőtársam lesz egyre energikusabb és kreatívabb a menopauza után. Egyesek új vállalkozásba kezdenek, mások elhagyják a férjüket” – nyilatkozta.

Nála viszont nem áll fenn ez utóbbi veszélye, ugyanis a Dempsey és Makepeace óta szerelmes a párjába, Michael Brandonba. „Azt mondták, elképesztő kémia van köztünk, amikor ő játszotta a partneremet, James Dempsey-t, de a valóságban csak később jöttünk össze” – árulta el a színésznő. Majd hozzátette, hogy néha bizony kiakasztják egymást, de az elmúlt 25 évben úgy érzi, a sok nevetés és a másik szeretete, elfogadása volt a legjobb dolog.

És persze az, hogy még az első, Paul Barberrel kötött házasságából született egy fia, Alexander. „Ő tipikus mai fiatal férfi, és sok mindenben nem ért egyet velem, például abban sem, hogy én bioételeket igyekszem fogyasztani. Szerinte én egy hippi kuruzsló vagyok, ami nála mindennek a legalja. Ő leginkább kolbászt, pizzát, édességeket és kólát fogyaszt, de majd rájön, hogy ez nem helyes” – tette hozzá a sztár. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X