Főoldal > AKTUÁLIS > Íme a téli szezon legszexibb bikinis sztárfotói

Íme a téli szezon legszexibb bikinis sztárfotói

bikinisztártáplálkozás
0

Írta: and

Nálunk még javában tombolnak odakint a mínuszok, de a nagyvilágban azért jócskán talá

Nálunk még javában tombolnak odakint a mínuszok, de a nagyvilágban azért jócskán találni olyan helyeket, ahol napjainkban is tart a bikiniszezon. Ezt pedig a legcsinosabb sztárok is kiélvezik – lássuk, kik voltak a legszexibbek idén télen kétrészes fürdőruhában.

Rihanna

Nemcsak nyáron és a színpadon, hanem bizony a téli időszakban is tudja, hogyan viselje szuperszexin a bikinit – Rihanna december 26-án töltötte fel a Twitterre mosolygós, fürdőrucis fotóját, mellyel rajongói körében ismét osztatlan sikert aratott. A barbadosi énekesnő immár négy éve dolgozik együtt Ary Nunez edzővel, akivel has- és hátizmait erősíti elsősorban, de kiemelt figyelmet kapnak a sztár hosszú, izmos lábai is. 

Candice Swanepoel

A név még mindig furcsa, a szexi modell viszont egyre dögösebb! A Victoria’s Secret dél-afrikai származású angyalkája december végén, St. Barts szigetén pózolt a márka fehérnemű katalógus-fotózásán, megmutatva, hogy milyen tökéletes munkát végeznek Justin Gelband személyi edzővel a konditeremben. Candice kedvence a jóga és a boksz, de arra is figyel, hogy a fotózások előtt ne igyon szénsavas üdítőt, amitől felpuffadna a hasa.

Bar Refaeli

A szupermodell január elsejét tett fel egy fotót magáról az internetre, melynek a „chill”, vagyis „kikapcsolódás” címet adta. Az edzőteremben viszont sosem lazsál: kedvenc mozgásformája a Krav Maga, ami harcművészetek és a boksz keveréke. „Nem szupervékony szeretnék lenni, hanem jó formában akarok maradni” – nyilatkozta korábban Leonardo DiCaprio exe.

barrefaeli.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nicole Scherzinger

A brit X-faktor csinos mentora december 22-én tett közzé magáról egy olyan fotót, melyen nem dizájnerruhában és tuti sminkben pózol, hanem mintás bikiniben, make up nélkül. A fotó tanúsága szerint a 34 éves Nicole a mindennapokban is aktív életet él, amit ő maga is megerősít. „Az új mottóm, hogy aktív maradok, és mindenből ehetek, de mértékkel, illetve nem leszek túl kemény önmagammal szemben” – árulta el. Szerintünk jól csinálja.

Heidi Klum

Négy gyerkőc ide vagy oda, Heidi Klum még mindig a világ legcsinosabb modelljei közé tartozik. Ezt december végén egy bikinis képével is bizonyította, amit ő maga töltött fel a Twitterre. „Köszönöm, egy újabb csodálatos nap” – írta a fotó mellé, rajongói pedig valószínűleg a szuper képért adtak hálát. Heidi egyébként a jóga, a boksz és a futás jótékony hatásaira esküszik, de ha gyermekei és elfoglaltságai miatt nincs ideje edzeni, beéri egy nagy sétával is.

Cintia Dicker

A 26 éves modellnek a munkája része az is, hogy bárhol, bármikor tökéletes alakkal kaphassák őt lencsevégre a fotósok. De persze a legjobban sikerült saját képeit sem rejtegeti: január 5-én ő maga tett közzé egy Instagram fotót, melyen csodásan fest. Cintia odafigyel a táplálkozásra, illetve szinte mindig mozgásban van: úszik, gyalogol a futópadon, vagy biciklire pattanva közlekedik a Central Parkban. Így nemcsak vékony alakját, hanem egészségét és fittségét is hatékonyan megőrizheti.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X