Főoldal > AKTUÁLIS > Pánt nélküli ruhában is tökéletesen fest a 35 éves színésznő

Pánt nélküli ruhában is tökéletesen fest a 35 éves színésznő

diétatáplálkozás
0

Írta: and

Szebbnél szebb színésznők jelentek meg a Kényszerleszállás című mozi londoni premierjén, &

Szebbnél szebb színésznők jelentek meg a Kényszerleszállás című mozi londoni premierjén, ám a tekintetek többsége nem a huszonéves sztárokra, hanem a 35 éves Kelly Reilly-re szegeződött.

A filmben gyógyuló heroinfüggőt alakító híresség káprázatosan nézett ki a bemutatón: vörös, pánt nélküli ruhája tökéletesen állt rajta, és még legszigorúbb kritikusai szerint is jól tette, hogy csupán egy arany karkötővel és sötét körömlakkal egészítette ki a mutatós alkalmi viseletet.

Ez az összhatás minden figyelmet a földig érő vörös ruhacsodára irányított, ami remek ötlet volt, ugyanis nemcsak a sztár vékony alakját emelte ki, hanem világos színű szemeit is hangsúlyosabbá tette.

Ezek fényében talán nem is csoda, ha az egyik brit lap róla szóló cikkéhez csakis pozitív hangvételű hozzászólások érkeztek, a színésznő szépségét, természetességét és persze szuper alakját dicsérve.

kelly2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Kelly elmondása szerint alapvetően vékony alkat, ezért a remek formájának hátterében nincs semmi titkos diéta vagy egyéb rejtély. „Arra igyekszem odafigyelni, hogy rendszeresen étkezzem, és lehetőleg ne szénhidráttal tömjem magam egész nap” – mondta korábban.

Ha szeretnénk az övéhez hasonló vékony alakot, mindenképpen ajánlott egy rendszeres étkezéseken alapuló, kiegyensúlyozott étrend követése, melyben sok zöldség, gyümölcs, friss saláta, tojás és sovány hús szerepel.

Aki nem tud meglenni gabonafélék nélkül, az válassza a teljes kiőrlésű verziót, a tejtermékekből pedig a zsírszegényeket. A fehér ételeket – mint például a liszt, a cukor vagy a fehér kenyér – elhagyhatjuk, vagy egészségesebb alternatívákkal helyettesíthetjük. Fehér cukor helyett vegyünk például barna cukrot, kenyér helyett pedig válasszunk salátát az ebédre készített hús mellé.

Arra sem árt odafigyelni, hogy az étrendünk ne legyen egyhangú, mert úgy még könnyebben visszatérhetünk a korábbi, nem feltétlenül egészséges étkezési szokásainkhoz. Illetve, ami Kelly számára is nagyon fontos: legyen mindig kéznél valami egészséges nasi a főétkezések között, ami lehet például mandula, aszalt gyümölcs, friss zöldség vagy akár egy alma is.

A színésznő korábban azt is elmondta, hogy bár több felkérést kapott, nem szeretne címlapokon szerepelni. „A színészi pályának ez a része nem vonz. Már így is sok mindent elértem és megtehettem, amiről korábban csak álmodoztam” – árulta el.

A sokak által áhított hírnévre sem vágyik, sőt, inkább óvakodik a túl nagy médiafigyelemtől. „Számomra ez az egész ijesztőnek és fenyegetőnek tűnik. A híres embereknek nincs magánéletük, és én ebből nem kérek” – mondta.

Majd hozzátette: ő maga intézi a családi bevásárlást, és bár néhányan megállítják, hogy gratuláljanak neki, az élete ettől még normális mederben folyik. „Nyilvánvalóan tudnék úgy élni egy ideig, hogy címlapokon szerepelek, és lépten-nyomon autogramot adok, de ez az egész egyáltalán nem vonzó számomra. A hírnév engem valahogy nem érdekel” – nyilatkozta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X