Főoldal > AKTUÁLIS > Stílusos kismama: megmutatta pocakját a színésznő

Stílusos kismama: megmutatta pocakját a színésznő

kismamatáplálkozás
0

Írta: and

Mióta szeptember végén bizonyossá vált, hogy férjével, Roberto Zinconéval első gyermekü

Mióta szeptember végén bizonyossá vált, hogy férjével, Roberto Zinconéval első gyermeküket várják, Malin Akermant nem láthattuk túl gyakran. Nemrég viszont elképesztően csinosan lépett a nyilvánosság elé: egy elegáns rendezvényen jelent meg, ahol minden tekintet azonnal rá szegeződött.

A 34 éves sztár egy fekete, vállpántos, csillogó díszítésű estélyit viselt, ami a pocakjára irányította a kíváncsi pillantásokat. Ezek persze láthatóan nem zavarták a svéd-kanadai filmcsillagot, aki azt is elárulta, hogy áprilisra várják a babát.

Malin sminkjét is sokan dicsérték, ugyanis nemcsak a leendő anyuka természetes kisugárzását hangsúlyozta ki, hanem a csillogó ruhával is kellemes összhangban volt, csakúgy, mint a sztár minimalista stílusú ékszerei.

A Mindörökké rock, a 27 idegen igen és a Nász-ajánlat című filmekből, illetve a Childrens Hospital című sorozatból is ismert színésznő láthatóan ragyog a terhessége alatt is, és mint korábban elmondta, férjével régi álmuk válik valóra a kicsi érkezésével.

malin2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Persze sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon a szép híresség milyen kismama: túl komolyan veszi-e a sportot és a diétát, vagy amíg gyermeket vár, számolatlanul tömi-e magába a kalóriákat?

Nos, egy külföldi lap szerint egyik sem igaz rá teljes mértékben, Malin állítólag inkább mértékletességre és egyensúlyra törekszik. A közelmúltban egy napilap fotósa lefényképezte, amikor az egyik hollywoodi szupermarketben zöldségeket, sovány húst és teljes kiőrlésű gabonából készült termékeket vásárolt.

A sztárnak egyébként még a hollywoodi sztárok körében is ritka jó viszonya van az ételekkel és az étkezéssel. „Gyakran eszem, de még ennél is fontosabb, hogy szeretek enni. Szívesen eszem zöldségeket és gyümölcsöket, ugyanakkor imádom a csokit, a sült krumplit és a steaket is. Ezeket nem bűnözésnek fogom fel, mert finomak és jól esnek. De nem eszem ezeket minden nap” – árulta el.

A sok finomságot persze le is mozogja. Korábban imádta a súlyzós edzéseket és az egyensúlyfejlesztő gyakorlatokat, de mostanság leginkább sétára, kocogásra és egy kis táncra vagy gyors gyaloglásra korlátozza a sportolást.

Férje szerint a szépség nem stresszeli túl a babavárást, de mint minden első gyermekes anyuka, egy kicsit még nyilván bizonytalan néhány dolgot illetően. Malin mindenesetre azt nyilatkozta, hogy nagyon jól érzi magát, és néhány kezdeti rosszullétet leszámítva teljesen problémamentes a terhessége.

„A testem sokat változott az elmúlt három hónapban. Most már tényleg látszik, hogy gyermeket várok, és azt hiszem, híztam is. De ez most nem fontos, a lényeg, hogy a férjemmel hamarosan szülők leszünk. Ő is nagyon izgatott, és alig várjuk, hogy megszülessen végre a kisbabánk” – mondta a színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X