Főoldal > AKTUÁLIS > 40 évesen is bombaformában: a tévésztár így csinálja

40 évesen is bombaformában: a tévésztár így csinálja

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Trista Sutter neve leginkább Amerikában ismerős a tévénézőknek, hiszen ő volt a The Bachelor című műsor m&

Trista Sutter neve leginkább Amerikában ismerős a tévénézőknek, hiszen ő volt a The Bachelor című műsor második helyezettje, és a The Bachelorette férjkereső szépsége 2002-ben.

Azóta több mint tíz év telt el, de két dolog nem változott Trista életében: ugyanazzal a férfival van együtt, akit a The Bachelorette-ben megismert és megszeretett, illetve ő még mindig elképesztően csinos.

A híresség a közelmúltban interjút adott egy népszerű amerikai magazinnak, melyben elárulta, hogy nagyon kiegyensúlyozott, és elégedett a testével. Ezt úgy érzi, elsősorban annak köszönheti, hogy rátalált egy olyan étrendre, amely minden szempontból megfelelő számára.

„A mértékletességben hiszek. Nem utasítom vissza azokat az ételeket sem, amelyek elvileg nem tesznek jót a szervezetemnek, például imádom az édességeket és a kenyeret. Reggelente egy smoothie-val indul a napom, ami finom és feltölt energiával. Délután eszem egy szendvicset és némi gyümölcsöt, este pedig általában tészta a menü” – árulta el.

trista2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, tudja, hogy több friss zöldséget és salátát kellene beiktatnia az étrendjébe, és a férje közreműködésével úgy érzi, ebben ért is el némi haladást. De abban is biztos, hogy nem szeretne megtagadni magától semmit, amit megkíván – legyen az egy finom tészta vagy akár egy szelet csoki.

Trista arról sem feledkezik meg, hogy megfelelő vitaminok és étrend-kiegészítők is szerepeljenek a diétájában, bár az interjúban is hangsúlyozta, hogy ezek nem fogyasztószerek, hanem egészsége megőrzéséhez és a jobb zsírégetéshez járulnak hozzá. 

Ehhez persze sportolni is kell: a híresség az intervallum-edzés nagy rajongója, melynek során szabályosan ismétlődő, különböző intenzitású mozgásformák váltogatják egymást egyetlen edzésen belül. Így szervezete kevesebb erőlködéssel több kalóriát égethet el.

„Bemelegítés után három különböző gyakorlatot végzünk, és az edzőnk minden héten megváltoztatja a feladatokat. Ez a változatosság kihívást jelent az izmaimnak, számomra pedig azt, hogy az edzés nem lesz unalmas, és mindig jól érzem magam. A rendszeres edzést pedig akkor tudom beiktatni, amikor a gyerekeim oviban, illetve iskolában vannak. Elviszem őket reggel, és hazafelé beugrom az edzőterembe. Ez rövid idő után rutinná vált nálam” – árulta el.

A kétgyermekes sztármamitól azt is megkérdezték, mi a boldog házasság titka, hiszen már több mint tíz éve van együtt szerelmével. „Ryan mindig megnevettet, ezért úgy gondolom, talán az a legfontosabb, hogy az életet mókának tekintsük, és a párunkkal együtt élvezhessük minden pillanatát. Ezen kívül egymás szeretete, a kommunikáció, a bizalom, és a másik iránti elköteleződés az, ami a mi kapcsolatunkat is egyre erősebbé teszi” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X