Főoldal > AKTUÁLIS > Nem szégyellős Mick Jagger szexi lánya

Nem szégyellős Mick Jagger szexi lánya

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Nem esik messze az alma a fájától, tartja a mondás, és ez bizony igaz Georgia May Jaggerre is. Mick Jagger „

Nem esik messze az alma a fájától, tartja a mondás, és ez bizony igaz Georgia May Jaggerre is. Mick Jagger „kislánya” ugyanis elképesztően szexi fotósorozaton pózol a Just Cavalli Perfume új reklámkampányában.

A 21 éves Georgia May partnere a brazil modell, Marlon Teixeira volt a fotózáson, akivel elég szenvedélyesre sikeredtek a felvéltelek: a képekről szinte süt az erotika, a szexualitás és a forró szenvedély.

A két modell egyébként a fotózás után is remekül érezte magát egymás társaságában, és bennfentesek szerint jól elbeszélgettek – immár ruhában, egy ablaknál állva. Ekkor állítólag már senki sem mondta volna meg róluk, hogy nem sokkal korábban farmernadrágon kívül mást nem is viselve hemperegtek egy ágyon…

Az új Just Cavalli illat egyébként épp ilyen lett, mint ők ketten: fiatal, játékos, csábító és szexi. Georgia May szerint ez így tökéletes, hiszen a fiatalokat szeretnék megcélozni hirdetéseikkel.

Nos, talán nem csak ez a korosztály kapja fel a fejét a fotók láttán, hiszen mind a szexi képek, mind Georgia tökéletes alakja figyelemfelkeltő jelenségnek számít. A sztárcsemete egyébként sokat tesz azért, hogy megőrizze vékonyságát, de ehhez nem ragaszkodik kényszeresen. A hangsúly inkább azon van nála, hogy egészséges és fitt maradjon.

jagger2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezt egyrészt megfelelő étrenddel igyekszik elérni, melynek értelmében sok halat, sovány csirkehúst és zöldségeket fogyaszt. „Szeretem például a kelt és a sötétzöld színű zöldségeket, mert ezekben sok vas van. De a gyümölcsöket is imádom, a málna az egyik kedvencem” – árulta el egy korábbi interjúban.

Másrészt pedig nem feledkezik el a rendszeres testmozgásról sem, ami nem feltétlenül az edzőtermek látogatását jelenti számára. „Ha New Yorkban vagyok, sokat sétálok, illetve tempósan gyalogolok. Olykor kb. 20 háztömbnyit is lesétálok, ami elég fitten tart” – mondta.

Majd hozzátette: ha ideje engedi, és bármilyen mozgásformát választhat, legszívesebben lovagol vagy úszik. „Angliában nevelkedtem, ahol egész évben hűvös van a tengerparton, a víz pedig hideg. Ha tehetném, valahol Ausztráliában élnék, ahol a nyár forró, és a víz szinte mindig kellemes” – mesélte.

A fiatal híresség friss fotóin is látszik, hogy hasizmaira is nagy figyelmet fordít: ez minden bizonnyal napi hasizomgyakorlatokat jelent számára, melyeket felülések és labdás gyakorlatok formájában végez.

Szépségtrükkjeit pedig nem mástól leste el, mint szupermodell mamájától, Jerry Halltól. „Kiskoromban mindig figyeltem, ahogy Anya sminkelte magát, és úgy érzem, sokat tanultam tőle. Például azt, hogy amikor átrajzoltuk a szemöldökünket, fésüljük is át egy kicsit. Ha pedig vörös rúzst használunk, tegyünk egy kis ajakápolót a fogainkra, úgy nem lesznek rúzsosak” – árulta el.

Georgia ezek mellett saját szépségtrükkjeit is nap mint nap igyekszik alkalmazni: sok vizet iszik, és mindig arra törekszik, hogy kialudja magát. Ezen kívül nem feledkezik meg bőre hidratálásáról sem, illetve arról, hogy tavasztól őszig 30-as faktorszámú napvédő krémmel kenje be érzékeny bőrét, ha kimegy a szabadba.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X