Főoldal > AKTUÁLIS > Súlyos beteg? Ijesztően lefogyott a színésznő

Súlyos beteg? Ijesztően lefogyott a színésznő

betegségfogyássoványsztár
0

Írta: and

Hollywoodban megesik olykor, hogy egy-egy híres színésznő túlzásba viszi a tökéletes alakért

Hollywoodban megesik olykor, hogy egy-egy híres színésznő túlzásba viszi a tökéletes alakért folytatott küzdelmet: nem egyszer láttunk már olyat, hogy egyesek az ízlésesnél izmosabbra gyúrták magukat, mások pedig túlságosan lefogytak.

Ez történt Kate Bosworth esetében is, akit a külföldi lapok attól féltenek, hogy szép lassan végleg elfogy. Ősszel már megmutatkoztak a jelei annak, hogy a Superman visszatér című mozi sztárja bizony eltúlozta a diétázást, de a rajongók idén kaptak igazán a szívükhöz.

Kedvencük ugyanis elképesztően vékonynak tűnt az Oscar gálán – különösen csontos lábain látszott, hogy ráférne néhány pluszkiló. És bár gyönyörűen volt kisminkelve, az sokak szerint egyértelmű volt, hogy alig van bármire is energiája, még a mosolyokkal is spórolt.

A Chanel Oscar-partiján pedig hiába viselte ő az egyik legszebb ruhát, a megjelentek többsége a 30 éves színésznő láttán mégsem tudott elismerősen bólogatni. Kate sokkal inkább keltett ijesztő benyomást, mint hogy szexi filmcsillagra hasonlítson.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Sokan aggódnak az egészségéért, és rajongói egy része biztos abban, hogy ez a vékonyság egy súlyos betegség következménye. Néhányan anorexiáról suttognak, mások viszont attól féltik a sztárt, nehogy még komolyabb legyen a baj.

Megint mások viszont azt gyanítják, Kate egyszerűen csak szerelmes a vőlegényébe, Michael Polish-ba, és mivel rózsaszínben látja a világot, gyakran még az étkezésekről is elfeledkezik. Ez pedig nem helyes, mert így nemcsak az anyagcseréje lassulhat le, hanem egy-egy feszített tempójú munkanapon rosszullét is rátörhet, ha szervezete nem kap elég energiát a működéshez.

Bár mindig is tagadta, hogy anorexiás lenne, Kate azt korábban beismerte, hogy Orlando Bloommal történt szakítása után nem figyelt oda kellően magára. „2006-ban szakítottunk, ez sötét időszak volt az életemben” – ismerte be.

Ma viszont már boldog és kiegyensúlyozott, hiszen egy olyan ember van mellette, aki elmondása szerint nemcsak a szereleme, hanem a legjobb barátja és mentora is egy személyben.

Barátai is megerősítik, hogy ez a kapcsolat nagyon jót tesz Kate-nek, és nemcsak lelkileg kiegyensúlyozottabb, hanem a munkájában és a mindennapokban is sokkal több örömteli pillanatot lát, mint korábban bármikor.

A hozzá közel állók szerint egyébként az étkezéssel sem az a helyzet, amit a bulvársajtó szeretne sugallni. „Kate az étrendjében is kiegyensúlyozottságra törekszik, és egyszerűen csak szeretne egészségesen élni. Ez a legfontosabb számára” – árulta el egy név nélkül nyilatkozó barát.

Majd hozzátette: a sztár a bio élelmiszerek híve, és minden étkezéshez igyekszik friss zöldséget fogyasztani. Nem számolja betegesen a kalóriákat, de arra ügyel, hogy ne csak kalóriadús ételekből jusson táplálékhoz.

De ha ezeket kívánja meg, a színésznő nem tagadja meg magától az energiabombákat sem. Szerinte a hízlalóbb ételekből is lehet enni – pontosan három falatot. Ez elég az ízlelőbimbóknak, főleg akkor, ha lassan rágva, az ízekre koncentrálva fogyasztjuk el ezt a kis mennyiséget.

Ami pedig a sportot illeti, edzésekre nem szán túl sok időt, mivel alapvetően nem számít hízékony alkatnak. „Általában beérem egy sétával, vagy azzal, ha megsétáltatom a kutyáimat” – nyilatkozta korábban.

A Sorsdöntő nyár című filmre viszont 7 kilónyi izmot épített magára, amit naponta 6 órányi edzéssel ért el: négy órát szörfözött, egy órán át súlyzós gyakorlatokat végzett, végül pedig egy órás futás következett, amit a tengerpart homokjában és a vízben végzett.

Ezekkel nemcsak több kalóriát égetett, mintha sík terepen futott volna, hanem állóképességét is javította – hogy a vádlijára és combjaira épített gyönyörű izmokról ne is beszéljünk.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X