Főoldal > AKTUÁLIS > Túl mélyen dekoltált ruhát választott a dúskeblű sztár

Túl mélyen dekoltált ruhát választott a dúskeblű sztár

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Hogyan lehet egy földig érő, hosszú ujjú, visszafogott színű ruha mégis olyan szexi, hogy a közöns&

Hogyan lehet egy földig érő, hosszú ujjú, visszafogott színű ruha mégis olyan szexi, hogy a közönség napokig csak erről, és persze viselőjéről beszéljen? Hát persze, hogy a dekoltázs a titok nyitja. 

Ezt Katy Perry is tudja, és nem is volt rest – immár sokadszor – élni ezzel a módszerrel, hogy a figyelem középpontjába kerülhessen. A mentaszínű Gucci ruhát ráadásul nemcsak a jelenlévők és az énekesnő rajongói nézték tátott szájjal, hanem még a homoszexualitását nyíltan vállaló Elton John is.

Sőt, a látványos ruhakivágás a megjelent sztárhölgyeket sem hagyta hidegen. Többen megbámulták Katy-t, Ellen DeGeneres pedig még közös fotójuk készítése során sem tudta levenni a szemét az énekesnő dekoltázsáról.

Valószínűleg kedvese, John Mayer volt az egyetlen, aki Katy szemébe nézett a Grammy-gálán, miközben egymás kezét fogták. „Vele minden olyan természetes. Életemben először nem érzem úgy, hogy ez sztárszerelem volna, inkább hétköznapi kapcsolat” – mondta korábban a 35 éves gitáros-énekes.

katy2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Katy mosolyából ítélve teljesen biztos, hogy ők ketten remekül megvannak, és minden bizonnyal hosszú távra terveznek együtt. Ez pedig olyan stabilitást és kiegyensúlyozottságot biztosít a 28 éves énekesnőnek, amire már régóta vágyott.

A szexi sztárnak az is sokat jelent, hogy párja nem akarja megváltoztatni, és olyannak szereti őt, amilyen. Épp ezért a mindennapokban nem érzi kényszeresen, hogy állandó fogyókúrákkal akarja megőrizni vékonyságát, ami a múltban jellemző volt rá.

„Imádom a gyorséttermi kosztot és a pizzát, de tudom, hogy nem ehetem ezeket mindig. Korábban előfordult, hogy túl gyakran fogyasztottam a kedvenceimet, majd elhatároztam, hogy kemény diétába fogok. Csak babon akartam élni, de ezt nem lehet túl sokáig bírni” – mondta a híresség, aki csakhamar visszatért egy kiegyensúlyozottabb étrendhez.

Szerencsére napjainkban is inkább ettől várja a megváltást, mint őrült diétáktól. Igyekszik ragaszkodni a bio hozzávalókhoz, és elmondása szerint semmilyen sült ételt nem eszik. Még utazásai és fellépései során is ellenáll a sültkrumplinak. „Nem engedem be az öltözőmbe, és ha nem látom, illetve nem érzem meg az illatát, akkor nem kívánom meg” – nyilatkozta korábban.

Katy-nek is nehézséget jelentett a rendszeresség, és egy olyan étrend megtalálása, aminek köszönhetően nemcsak éhségérzete csillapodik, hanem egészséges falatok is kerülnek a tányérjára.

Végül több színész- és énekesnőhöz hasonlóan ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját választotta, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

Ehhez az étrendhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul: heti öt, alkalmanként 25 perces edzés követi egymást. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel a szexi világsztár nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el a közelmúltban Katy Perry.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X