Főoldal > AKTUÁLIS > 41 évesen is tinédzsernek néz ki az énekesnő

41 évesen is tinédzsernek néz ki az énekesnő

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Megtalálta az örök fiatalság forrását? Vagy egyszerűen csak a jó géneknek és a tudatos, eg&

Megtalálta az örök fiatalság forrását? Vagy egyszerűen csak a jó géneknek és a tudatos, egészséges életmódnak köszönheti Dannii Minogue, hogy 41 évesen is úgy néz ki, mint egy tinédzser?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket fogalmazott meg világszerte sok kíváncsi olvasó, amikor meglátták az énekesnő friss képeit az interneten. A fotók Dannii barbadosi utazásán készültek, és ő maga tette közzé ezeket a Twitteren.

Talán arra a képre lehet a legbüszkébb, amelyiken aprócska sortot és haspólót visel, hiszen ezeken látszik a legfiatalabbnak és legcsinosabbnak. És bár az ausztrál X-Faktor mentoraként és a The Britain and Ireland’s Next Top Model című modellkereső műsor zsűritagjaként is ismert híresség sokak szerint csak a jó géneknek, illetve alacsony, törékeny alkatának köszönheti, hogy ennyire fiatalnak tűnik, szerinte itt másról is szó lehet.

A sztár korábban sem tagadta, hogy nagyon odafigyel magára: életében az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport mellett a bőrápolás és a lelki harmónia megőrzése is fontos szerepet játszik.

dannii2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Számos hírességhez hasonlóan Dannii is megnézi, mit eszik, de nem viszi túlzásba az ételek figyelését. „Sok friss zöldség és gyümölcs kerül a tányéromra, de ha csokihoz, vagy muffinhoz támad kedvem, azt sem tagadom meg magamtól. Szerintem is a mértéktartás a lényeg, nem pedig az, hogy bárki is koplaljon” – árulta el egy korábbi interjúban.

A rendszeres testmozgásra jóga és Pilates órákon, illetve hasizom-erősítő gyakorlatokkal kerít sort. „Emellett van még egy trükköm: a Power Plate. Ez a sporteszköz vibráció segítségével bírja munkára a testem izmait, sőt, a narancsbőrrel is hatékonyan veszi fel a harcot. Nekem elhihetitek” – mondta.

Dannii szinte mindig mozgásban van, és rengeteget dolgozik, de barátai szerint igazi szupermami is. Kisfia, Ethan júliusban lesz 3 éves, és anyukájával teljesen odavannak egymásért. „Nagyon szerettem a várandósságom hónapjait, a kisfiamat meg egyenesen imádom. Ha a karomban tarthatom, minden stressz megszűnik számomra. Nekem ő a legfontosabb a világon” – mesélte korábban az énekesnő.

Majd hozzátette, hogy a kicsit olykor nemcsak ölelgeti, hanem emelgeti is, amivel hatékonyan hozzájárul kar- és vállizmai erősítéséhez. „Ethan egyre nehezebb, szóval nem tudom, meddig végezhetem ezt a kellemes testedzést” – mondta nevetve.

Amikor pedig szépségének és üde arcbőrének titkáról kérdezték, Dannii elárulta, hogy sok vizet iszik, amivel belülről hidratálja szervezetét. Nyáron pedig smink helyett inkább magas faktorszámú fényvédő krémet, no meg egy kis önbarnítót használ. Ezzel nemcsak bronzos hatást ad arcának, hanem – megfelelően alkalmazva – bőre ragyogását is fokozni tudja. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X