Főoldal > AKTUÁLIS > 5 fantasztikus program májusra

5 fantasztikus program májusra

program
0

Írta: and

Most, hogy itt az igazi tavasz, ugye te is sokkal szívesebben szervezel programokat a barátnőiddel vagy a pároddal? Ha igen, hadd

Most, hogy itt az igazi tavasz, ugye te is sokkal szívesebben szervezel programokat a barátnőiddel vagy a pároddal? Ha igen, hadd adjunk néhány ötletet, hová érdemes nektek is benézni május elején.

1. Itt az első Sport Expo Kiállítás és Vásár

Ha lételemed a sport, és érdekelnek az újdonságok, akkor május 3 és 5 közt az első Sport Expo Kiállítás és Vásáron a helyed. A rendezvény ideje alatt színvonalas műsorokkal várnak téged is, céljuk pedig az, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb szórakozást az expón. Kicsikre és nagyokra egyaránt gondolva állították össze a programokat, melyek során fellépnek a Face Team Akrobatikus Sport Színház kosárlabdázói, de artisták, táncosok és Kulman Miki kaszkadőr is gondoskodik majd a szórakoztatásunkról. Ezen kívül előadások, sportruházat- és sporteszköz-gyártók, fitnesz és egészségmegőrzéssel foglalkozó tanácsadók és klubok is várnak mindenkit.

További információkért kattints ide!

2. Hallottál már a szülésfelkészítésről?

Ha mostanában leszel anyuka, vagy a pároddal már tervezitek a babát, akkor talán te is hallottál a szülésfelkészítésről. Ez egy tudatos testi-lelki felkészülést és segítséget nyújt ahhoz, hogy minden részletet ismerve, magabiztosan indulhass szülni. Ez hozzájárul ahhoz, hogy ne legyenek váratlan stresszhelyzetek, komplikációk, és a kisbabád érkezése valóban életed legszebb élménye lehessen. A felkészítés akkor is hasznos lehet, ha előző szülésed traumáját hordozod, esetleg szorongsz a várható fájdalmaktól, vagy ha dúla támogatását szeretnéd. A foglalkozásokat Halász Katalin vezeti, aki 20 éve dúla, kismamakísérő, gyógymasszőr. A várandósságtól a baba életének első szakaszáig nyújt támogatást kismama masszázs, szülésfelkészítési, szoptatási és csecsemőápolási tanfolyamok, valamint a mindezeket átfogó szüléskísérési szolgáltatás formájában.

A következő időpontok május 4-én, 7-én és 21-én lesznek. További infók a www.kismamakiseres.hu oldalon, bejelentkezni pedig az egyenget@gmail.com e-mail címen lehet.

3. Május 8-án koncertezik nálunk Eros Ramazzotti

Romantika, erős érzelmek, összetéveszthetetlen hang és persze gyönyörű olasz dalok. Ez várja a közönséget Eros Ramazzotti új, NOI címre keresztelt turnéjának állomásain – Budapesten is, ahol az olasz világsztár május 8-án lép majd színpadra. Az énekes többször járt már nálunk, legutóbb 2009-ben, és ahogyan akkor, úgy most is nagyon várják őt rajongói. Eros ezúttal legújabb turnéja, a NOI World Tour keretében látogat el ismét Budapestre. Ez a koncertkörút 2013. március 9-én Torinóból indult útjára, de számos európai show-ja után a sármos énekes fellép majd Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Dél-Afrikában is.

A 49 éves sztárt te is láthatod és hallhatod a színpadon, méghozzá május 8-án a Budapest Sportarénában. További információkért és jegyinfóért kattints ide!

juranyi.jpg ()4. Like me, like me

Szereted a kortárs táncot? Akkor nézd meg Juhász Kata koreográfus Like me, like me című beavató táncszínházi előadását, amit április 29-én 18 órakor mutatnak be a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház Nagytermében. A darab egy jellemzően ifjúsági témát, a közösségi médiában való létezést viszi színpadra, társas kapcsolataink átalakulásával szembesít a (zene)történeti távlat bevonásán keresztül. A Like Me, Like Me érzéki találkozás a cyber térben a klasszikus- és a kortárs zene, a videóművészet és két nagyszerű táncos közreműködésével.

További információk a JURÁNYI Produkciós Közösségi Inkubátorház honlapján.

5. Színházak éjszakája

Téged is rég rabul ejtett a színházak világa, és szeretnél többet látni, mint egyetlen előadás alatt? Akkor a Színházak Éjszakáján a helyed! A Fővárosi Önkormányzat tizennégy színházában immár második alkalommal rendezik meg az év legizgalmasabb színházi eseményét. A tavalyi sikereken felbuzdulva a budapesti teátrumok színészei és dolgozói különleges, interaktív programokra, kiállításokra, eddig még sosem látott előadásokra, gyerekműsorokra, koncertekre, beszélgetésekre invitálnak téged is.

Ezen a napon korábban gördül fel a függöny a megszokottnál: a programok délutántól kezdődnek és másnap hajnal háromig tartanak. Ha kedvet kaptál a programokhoz, ne feledd: egy karszalag megvásárlásával a tizennégy színház hetven programjának bármelyikére ellátogathatsz. Regisztrálj a kiválasztott programokra, így semmiről nem maradsz le! A Színházak Éjszakája május 4-én, szombaton lesz.

További infókért kattints ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X