Főoldal > MAGAZIN > Kihagyhatatlan nyári programok nem csak bevállalósoknak

Kihagyhatatlan nyári programok nem csak bevállalósoknak

Ed Sheerankoncertprogram
0

Írta:

A nyár nem csak a strandolásról szól – számos izgalmas program kínálkozik ilyenkor, amiknek hála akkor is feledhetetlen élményekkel gazdagodhatsz, ha idén nem fér bele egy hosszabb vakációzás. Íme, egy kis ízelítő!

Ed Sheeran

Hajógyári sziget, augusztus 7.

Ugye, nem kell bemutatnunk a szerelmes számok szakértőjét? A britek üdvöskéje, Ed Sheeran nyitja meg az idei Sziget fesztivált, és biztos lehetsz benne, hogy romantikából – na, meg persze slágerekből – nem lesz hiány. Nem véletlen, hogy Ed koncertjei közben gyakran kerül elő egy-egy meglepetés jegygyűrű is a közönség soraiban, hiszen a Thinking Out Loud-nál vagy a Perfect-nél tökéletesebb aláfestő zenét el sem tudunk képzelni egy lánykéréshez…

Kívánságok éjszakája

Csillagkert Budapest, augusztus 12.

Egy langyos nyári estén, egy pokrócon összebújva kémlelni a csillagokat – a mozivászonról ismerős jelenetet most a pároddal is átélhetitek a Budai dombságban. A páratlan „showműsorról” a Perseidák meteorraj gondoskodik, aminek köszönhetően egész este gyönyörködhettek a hullócsillagok látványában. Csak ne felejtsetek el mindegyik után kívánni valamit!

Kertmozi

Csopak, Kertmozi

Mit szólnál, ha a nyári premierfilmeket a szabad ég alatt, óriási vásznon nézhetnétek végig? Csopakon olyan sikerfilmekre válthattok jegyet, mint a Csekély esély, az X-MEN: Sötét Főnix, a Kis kedvencek titkos élete 2. vagy a Mia és a fehér oroszlán. Ha fázósabbak vagytok, egy kardigánt mindenképp vigyetek magatokkal – de akár autóval is érkezhettek, igazi retro feeling lesz az autós mozizás!

Hűsítő séta a Zsolnay Negyedben

Pécs, augusztus 31-ig

Fedezzétek fel a 2014-ben hungarikummá nyilvánított Zsolnay Kulturális Negyedet egy kellemes séta keretein belül! Miközben a 15 védett műemléképület környékén és a több mint 80 köztéri szobornak otthont adó festői parkokban barangoltok, idegenvezető meséli el a világhírű Zsolnay család legizgalmasabb történeteit. A szűk egyórás séta végén ajándék limonádéval frissülhettek fel, és ha kedvetek tartja, utána feltérképezhetitek a környék hangulatos kávézóinak és kézműves boltjainak kínálatát is!

Egyéjszakás kaland

Miskolc, augusztus 3–4.

Természetjáró kalandorok előnyben! Ezt az ottalvós bulit ugyanis egy 11 km-es túrázás előzi meg, majd másnap egy 10 km-es levezető gyaloglással zárul az esemény. Profi túravezető kíséretében, Lillafüredről indulva a Róka-kút és a Sebes-barlang érintésével juthattok el a Helyiipari-forrásig, ahol a közös tábortűz rakás és sütögetés után sátorban vagy függőágyban tölthetitek az éjszakát a szabad ég alatt (a felszerelésről mindenkinek magának kell gondoskodnia), majd másnap A Dante pokla és a Lencsés-nyereg felé indulva érkezhettek vissza a Majális parkhoz. A részvétel ingyenes!


További cikkeink a témában

proteinrecept

A tökéletes protein shake receptje

Írta:
0

Csapvíz és proteinpor? Ugyan! Ha igazán ütős edzés utáni italt kevernél, egy sima fehérje shake helyett inkább egy fincsi protein smoothie-ban gondolkodj, ami nemcsak isteni frissítő, de még az alakformálásban is a segítségedre lesz.

Kövess Facebook-on!
X