Főoldal > AKTUÁLIS > Így is szép? Smink nélkül lépett utcára Naomi Watts

Így is szép? Smink nélkül lépett utcára Naomi Watts

diétasminksztártáplálkozás
0

Írta: and

A hírességek soha nem lehetnek biztonságban, ha a paparazzókról van szó. Ennek újabb ékes

A hírességek soha nem lehetnek biztonságban, ha a paparazzókról van szó. Ennek újabb ékes bizonyítékául szolgálnak azok a fotók, melyek Naomi Watts családi kiruccanásán készültek, és a közelmúltban kerültek fel az internetre.

A képeken a 44 éves színésznő gyerekei, Sasha és Sammy, valamint férje, Liev Schreiber is láthatók, de sokak számára sokkal érdekesebb az, hogy a szőkeség egy gramm sminket sem viselt a malibui kiránduláson.

Naomi sokak szerint make up nélkül csupán átlagos családanyának tűnik, és meg sem közelíti azt a világszép sztárt, akit a filmjeiből ismerhetünk. Mások viszont inkább örülnek annak, hogy a családi programon nem talpig sminkben jelent meg, inkább a bőrápolásra és a fényvédelemre helyezte a hangsúlyt.

Amikor a család a tengerpartra látogatott, nemcsak gyerekei és kedvese viseltek sapkát, hanem a színésznő is fejére tett egy trendi kalapot, amit pilótaszemüveggel párosított. Emellett természetesen saját- és gyerekei bőrét is bekente naptejjel, nehogy bárkinek is ártson a kaliforniai napfény.

A sztáranyuka arca egyébként nemcsak enyhén barnának tűnt, hanem kipihentnek is, hiszen a közelmúltban befejezte a Diana című film forgatását, melyben a szomorú sorsú walesi hercegnőt alakította, így azóta életében ismét családjáé és persze a pihenésé a főszerep.

naomi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A több szabadidő pedig valószínűleg azt jelenti, hogy sportolni is jobban ráér: egyik kedvenc mozgásformája a Pilates, amit kardió gyakorlatokkal egészít ki. Emellett a szabadban is nagyon szeret mozogni, főleg edzőpartnerével.

„A férjem, Liev szívesen jön velem, mert akkor egyikünknek sem kell egyedül edzenie. Vele a kocogás vagy a biciklizés is sokkal élvezetesebb számomra. Remélem, ő is így van ezzel” – mesélte korábban mosolyogva a színésznő.

Ami pedig az étrendjét illeti, Naomi a kisfiai születése után többféle diétát is kipróbált, sőt, a második gyerkőc érkezése után egy rövid ideig csak napi 500 kalóriát fogyasztott. De persze rájött, hogy a villámdiéták csak rövidtávú eredményeket hoznak, így manapság már sokkal inkább kiegyensúlyozott táplálkozással és a rendszeres mozgással őrzi vékony alakját.

Egy interjúban elárulta, hogy a mértékletesség híve: bár szereti a kenyeret, a pizzát és az édességeket, de ezeket nem fogyaszthatja minden étkezéskor. „Vannak napok, amikor igenis tésztát eszem ebédre, és egy-két kocka csokoládét is bekapok utána” – vallotta be.

Majd hozzátette, hogy megtanult főzni is, amit ma már több okból is szeret. „Nemcsak azért jelent számomra jó megoldást, mert tudom, milyen alapanyagokat használok az ételekhez, hanem azért is, mert látom, pontosan mit teszek a gyerekeim elé” – mondta.

Szerencsére a színésznő srácai nem követelik a hamburgert, a chipset és a csokit, hanem inkább egészséges ételeket, magvakat és hasonló finomságokat esznek. „A fiaim imádják a halat és a csirkét zöldségekkel. Ha pedig nassolásról van szó, velem együtt falják a diót, a mogyorót és a friss gyümölcsöket” – mesélte.

Naomi szépségtippje

A színésznőtől sokan kérdezik, mi az egészséges, ragyogó arcbőrének titka. „Szerintem elsősorban az, hogy mindig ügyelek a bőrápolásra és a fényvédelemre. Emellett sok vizet és zöld teát iszom, ami belülről hidratál” – árulta el Naomi Watts.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X