Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen Reese Witherspoon teste a szülés után

Ilyen Reese Witherspoon teste a szülés után

diétakismamasztárszüléstáplálkozás
0

Írta: and

Számos olyan sztáranyukát tudnánk említeni, aki szinte már a szülés perceiben azon gondolkodott

Számos olyan sztáranyukát tudnánk említeni, aki szinte már a szülés perceiben azon gondolkodott, milyen gyorsan tudná leadni a várandóssága alatt felszedett kilókat – Reese Witherspoon viszont nem tartozik ezen sztármamik táborába.

Sőt, az Oscar-díjas színésznőt láthatóan egy kicsit sem zavarja, hogy még fél évvel kisfia, Tennessee James születése után sem sikerült leadnia a terhessége alatt magára szedett kilókat. Ennek újabb bizonyítéka, hogy amikor március végén Mexikóba utazott férjével, Jim Toth-tal, bátran bújt fürdőruhába, és egy percre sem zavartatta magát a fotósok miatt.

Számos rajongója szerint nem is kell zavarba jönnie, hiszen ezzel a néhány pluszkilóval is remekül néz ki: boldog anyukának tűnik, és a súlyfeleslege egyáltalán nem zavaró. Mások viszont úgy vélik, Reese-nek ideje lenne végre egy kicsit formába lendülnie.

A Doktor Szöszi, A nyughatatlan, a Kémes hármas és a Négy karácsony című filmekből is ismert színésznő viszont úgy tűnik, senki más véleményére nem ad, csupán saját testének jeleire figyel. Azok pedig minden bizonnyal azt üzenik számára, hogy a dolgok rendben mennek úgy, ahogy vannak.

Ezért romantikus nyaralása után sem rohant a konditerembe, inkább igyekszik az anyaság minden szép pillanatát kihasználni. A sztár annyi időt tölt gyermekeivel, amennyit csak tud, hiszen ő is tudja, hogy többé nem lesznek kicsik – ezt az időszakot vagy most éli meg velük, vagy soha többé.

reese2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 37 éves színésznő tehát nem hajlandó diétázással és túlzásba vitt sportolással megszabadulni a pluszkilóktól. Régen viszont hajlamos volt arra, hogy szinte bármit vállaljon vékony alakja megőrzéséért: a bébiétel diéta egyik híres követőjének számított Hollywoodban.

A fogyókúra értelmében néhány napig két főétkezésen alacsony kalóriatartalmú ételeket ehetett, a harmadikat viszont bébiétellel kellett helyettesítenie. Ez a szervezet számára napi 600 kalória bevitelét jelentheti, ami azért veszélyes, mert alig a harmada annak a kalóriaértéknek, amire egy egészséges, aktív nőnek szüksége lenne.

Szerencsére Reese napjainkban már inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adja. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje.

A színésznő életében a sport mindig is jelentős szerepet játszott: harmadik terhessége előtt minden nap mozgott – általában mindig mást csinált, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára sem. Manapság viszont szívesebben helyettesíti az edzőtermi izzadást egy-egy családi sétával, vagy ha a barátnői ráérnek, akkor egy csajos kocogással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X