Főoldal > AKTUÁLIS > Jön a bikiniszezon! Hozd magad formába a sztár tippjeivel

Jön a bikiniszezon! Hozd magad formába a sztár tippjeivel

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Bár néhány hete még nagykabátban jártunk, elképzelhető, hogy egy-két héten belül m

Bár néhány hete még nagykabátban jártunk, elképzelhető, hogy egy-két héten belül már a bikinik is előkerülnek a szekrényeink mélyéről. És mivel biztosak vagyunk abban, hogy te is szeretnél csodásan mutatni a strandon, most megosztjuk veled a szexi focistafeleség és modell, Alex Gerrard tippjeit, hogy gyorsan topformába hozhasd magad.

A 30 éves híresség szerint a legfontosabb az elhatározás. Legyél tisztában magaddal, céloddal, és azzal, hogy a szuper forma elérése nem lesz mindig könnyű, majd ennek fényében kezdd el a munkát.

Ne hagyd magad lebeszélni, és ne csüggedj el már a legelső nehézségek után. Ha például egy-két kilót szeretnél leadni, vagy feszesíteni akarsz, valószínűleg teljesen más diétás- és edzéstippek jöhetnek be neked, mint több pluszkiló esetében.

Alex egy személyi edző tanácsát is kikérte, amikor belevágott a több sporttal és egészségesebb ételekkel járó életmódváltásba. „Nem tetszett, hogy a harmadik gyermekem születése után olyan mamis volt a hasam. Ezen akartam változtatni. Idén az volt az újévi fogadalmam, hogy most már tényleg formába hozom magam” – árulta el egy interjúban.

alex2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sztáranyuka vonalaira pillantva most biztosan neked sem a „mamis” jelző ugrik be először, ugyanis a híresség elképesztően jól néz ki: teste vékony, izmos, különösen a hasa és a combjai.

Ezt szemmel láthatóan sok-sok edzéssel éri el, amit még nyaralásán sem hagyott abba. A közelmúltban például Dubaiban kapták őt lencsevégre, ahol családjával és barátaival pihent, de a Twitteren követőinek elárulta: a hőség ellenére is lement futni a tengerpartra.

Alex minden héten legalább három alkalommal edz személyi trénerével: kardió- és súlyzós gyakorlatokat végeznek. Emellett focista férje, Steven Gerrard edzőpartnerként is a társa lett, ugyanis együtt járnak úszni és jógázni.

„Azon viccelődtek, hogy igazából a szex a legjobb edzés számukra” – mondta egy barátjuk a sajtónak. Azt viszont a forrás teljesen komolyan megerősítette, hogy a sztármami számára kedvese jelenti a legnagyobb segítséget abban, hogy elérje a célját. „Alex tudja, mit akar, Steven pedig mindenben segíti és mellette áll” – fűzte hozzá.

A csinos híresség a sok edzés és az otthon kapott megerősítés mellett persze arra is ügyel, hogy egészséges ételek kerüljenek a tányérjára – a bikiniszezon előtt ez még fontosabb számára, mint az év többi időszakában.

Ilyenkor a szénhidrátokat próbálja kerülni, tehát kenyérről, csokiról és fehér lisztből készült tésztáról nem is álmodozhat. Reggelire általában bogyós gyümölcsök, joghurt és korpás kifli kerül a tányérjára, ebédre halat és salátát fogyaszt, desszertként egy kis mogyoróval, míg vacsorára szívesen eszik sushit vagy vegyes salátát.

Alex extra tippje:

„Este 6 után már semmit ne egyél. Ha mégis korog a gyomrod, kapj fel egy marék mandulát, ami nemcsak finom, hanem egészséges is, és remekül eltelít. Emellett azt javaslom, igyál sok szénsavmentes ásványvizet, viszont kerüld a gyorséttermeket. Motiváljon az, hogy hamarosan eléred, amire vágysz: a szuper bikinialakot!” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X