Főoldal > AKTUÁLIS > Letartóztatták a bajkeverő hírességet

Letartóztatták a bajkeverő hírességet

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Tara Palmer-Tomkinson neve talán neked is azért rémlik, mert néhány éve drogbotrányai miatt szerepelt

Tara Palmer-Tomkinson neve talán neked is azért rémlik, mert néhány éve drogbotrányai miatt szerepelt állandóan a lapokban. De az örökösnőként, modellként és tévés személyiségként is emlegetett Taráról nemrég egész más miatt beszéltek a bulvárhírek követői.

A 41 éves híresség ugyanis egy pár dizájnercipő miatt került bajba Svájcban. Március végén a következőket írta Twitteren: „letartóztattak a zürichi reptéren, a gyilkos Chanel cipőimmel a bőröndömben. Nem néztek ki valami jól az átvilágításon…”.

Az ominózus cipellők különlegessége, hogy 9 centis sarkuk egy-egy revolvert formáz, méghozzá elég élethűen. A Karl Lagerfeld által tervezett magassarkú néhány éve vált világszerte a divatrajongók kedvencévé, amikor Madonna 2008 szeptemberében egy New York-i filmpremieren ilyen cipőben jelent meg.

Tara is imádja ezt a dizájnt, vagyis talán csak imádta, ugyanis elmondása szerint letartóztatása után 7 óra hosszán át nem engedték őt el a rendőrök. Sajtósa viszont ennek ellentmondó információkkal látta el a médiát – szerinte a cipők nem a sztár csomagjában, hanem a lábán voltak, és bár kétszer ellenőrizték őt, nem tartóztatták le.

Sokak szerint a modell csak a feltűnést keresi, mások viszont nem értik, hogyan keveredhet újra és újra bajba. Korábban drogfüggősége miatt cikkeztek róla a lapok, később viszont állítólag az edzőtermek rabjává vált.

tara2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A brit Károly herceg keresztlányáról 2008-ban még azt suttogták, hogy szinte ki sem mozdul a konditeremből, ahol egyre nagyobb súlyokat emelgetett. Ráadásul a pletykák szerint jó ideig csak zöldségeken és némi sovány húson élt, ami hozzájárult ahhoz, hogy teste előbb szálkás, majd túlságosan izmos legyen.

Tara hamarosan belátta, hogy ez így nincs rendben, de arra panaszkodott, hogy nem tudja visszanyerni korábbi alakját. „Túl izmos és vékony a testem, és ez így már nekem sem tetszik. De hiába mondogatom a barátaimnak, hogy mindenféle hizlaló kaját eszem, nem hisznek nekem. Én pedig hiába küzdök, hogy olyan legyen a testem, mint régen” – nyilatkozta.

A hírességet az is zavarta, hogy a karjain kidagadnak az erek, ami állítása szerint csupán genetika. Egy brit napilap viszont megkérdezett egy szakértőt, aki más véleményen volt: azt nyilatkozta a lapnak, hogy az ilyesmit befolyásolja ugyan a genetika, de Tara esetében sokkal inkább a túl sok edzés és a túlzásba vitt súlyzózás eredményeként látszanak az erek.

A tévésztár minden bizonnyal belátta: segítséget kell kérnie ahhoz, hogy ismét egészségesen nézzen ki, és valószínűleg egy dietetikussal konzultálva olyan étrendet és mozgásformákat talált, melyeknek köszönhetően ma már sokkal természetesebben néz ki.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X