Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő dolgot mutatott a híres modell

Meglepő dolgot mutatott a híres modell

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

A legtöbb kisgyerekes anyukának önmagára már nem marad elég ideje totyogó csöppsége mellett

A legtöbb kisgyerekes anyukának önmagára már nem marad elég ideje totyogó csöppsége mellett, ám úgy tűnik, a sikeres modell, Doutzen Kroes mégis talál időt és lehetőséget arra, hogy formában tartsa milliók által csodált testét.

A holland szépséget a közelmúltban kapták lencsevégre Miamiban, ahol nemcsak kétéves kisfiát, Phyllont mutatta meg büszkén a fotósoknak, hanem hibátlan alakját is. Doutzent egy mintás bikiniben fotózták le, mely egyrészt nem sokat takart a hírességből, másrészt szépen kidolgozott hasizmaira irányította a nézelődők és a fotósok figyelmét.

A 28 éves sztár szemmel láthatóan elég sokat tesz fittségéért: tökéletes hasberendezését látva minden bizonnyal nap mint nap végez hasizom-erősítő gyakorlatokat, például felüléseket. Alakjának – például hosszú végtagjainak – nőies vékonyságát pedig kardio-edzéssel és súlyzós gyakorlatokkal is elérheti.

Doutzen szerint a nők egy része inkább távol marad a súlyzóktól – mind az edzőteremben, mind pedig az otthonában, hiszen attól félnek, hogy nem fogyni, hanem inkább izmosodni fognak.

„Pedig a legtöbb személyi edző kis súlyfelesleg ledolgozására kifejezetten javasolja a súlyzós gyakorlatokat. Mert ha valakin kicsit több izom van, hatékonyabban égetheti a kalóriákat, ezen kívül pedig erősebbnek és magabiztosabbnak is érzi majd magát” – nyilatkozta korábban.

doutzen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A L’Oreal, a Gucci, a Dolce&Gabbana vagy a Tommy Hilfiger reklámkampányaiból és a Victoria’s Secret divatbemutatóiról is ismert modell azt is elmondta, hogy az étkezéseket tekintve is megtalálta a hozzá legjobban passzoló étrendet.

„Az évek során arra kellett rájönnöm, hogy semmit sem tudok megtagadni magamtól, és ennek szerintem nem is volna értelme. Szeretem élvezni az életet. Olyan lány vagyok, aki szinte bármit megeszik, amit megkíván, de nem feledkezem el a mértéktartásról” – mesélte.

A szépség szerint tehát a mértékletesség a legfontosabb, illetve az, hogy soha ne éhezzen meg. „Ezért eszem minden nap többször, kis adag egészséges ételeket, például sok zöldséget, gyümölcsöt, zsír nélkül készült levest és salátát. De senki ne higgye, hogy a kedvenceimre, a sajtokra, az étcsokira és a friss kenyérre folyton nemet mondok” – tette hozzá nevetve.

Erre pedig nincs is jobb bizonyíték, mint a nemrég Miamiban készült fotók, ahol nemcsak Doutzen bikinis vonalaira figyelhetünk, hanem arra is, hogy az egyik képen látható tálcán nemcsak saláta és hús, hanem kenyér is van. Ebből is látszik, hogy szinte bármi beleférhet az egészséges étrendbe, ha átgondoltan, és persze mértékletesen fogyasztunk belőle.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X