Főoldal > AKTUÁLIS > Tragédia érte a híres színésznőt

Tragédia érte a híres színésznőt

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Bár néha hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sztárok életében mindig minden tökéletes, olykor az&

Bár néha hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sztárok életében mindig minden tökéletes, olykor azért őket sem kerülik el a nehézségek, sőt, tragédiák. Az Alkonyat mozik sztárját, Ashley Greene-t például dupla csapás érte: március végén leégett nyugat-hollywoodi lakása, és a nagy tűzben egyik imádott kutyusa is odaveszett.

A színésznő a hírek szerint otthon aludt barátjával, amikor hajnalban felriadtak arra, hogy ég a lakás. Azonnal kimenekültek az épületből, de akkor vették észre, hogy a híresség két kutyája bent maradt.

A kis kedvenceket persze azonnal megpróbálták kimenekíteni, de csak egyiküket tudták megmenteni. Persze ez a jelentős anyagi kárnál sokkal jobban elszomorítja a sztárt, és barátai szerint valószínűleg nagyon hosszú időbe fog telni számára a szörnyű események feldolgozása.

Ashley-t nyilvánvalóan megviselték a történtek, ezért állítólag jóval kevesebbet evett a lakástűz utáni időszakban, mint korábban. Barátai szerint elképzelhető, hogy most, az átélt események hatására fogyott néhány kilót, bár erre egyáltalán nem lenne szüksége.

A színésznő ugyanis nemcsak az egyik legcsinosabb sztárok közé tartozik Hollywoodban, hanem azt is sokan észrevették, hogy az elmúlt évek során egyre sportosabb lett, ami az alkatán is meglátszik.

ashlee2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Imád sportolni, állandóan mozgásban van” – mondta róla egy barátja. Majd hozzátette, hogy a szépség hetente 3-5 alkalommal jár edzőterembe. „Szereti a konditermeket, de szívesen mozog a természetben is. Számára szinte mindegy, csak aktívan tölthesse az időt” – fejezte be mondandóját a névtelenül nyilatkozó ismerős.

Ám mivel szinte minden mozgásformát meg tud kedvelni, a hírességnek valószínűleg problémát okozott a számára legmegfelelőbbek kiválasztása, ezért személyi edző segítségét kérte.

Kajakoztak, jógáztak, bicikliztek, de a harcművészeteket is még közelebb hozták a csinos sztárhoz. Így mindent kipróbált, amihez kedve támadt, és edzője személyes tanácsai alapján számos kedvencre lelt.

Legnagyobb kedvencét azonban már évekkel ezelőtt megtalálta, ugyanis Ashley régóta a futás szerelmese. „Amikor futni indulok, bekapcsolom a zenét, beteszem a fülhallgatómat, és már el is merülhetek a saját kis világomban” – mesélte korábban.

A sok edzés mellett pedig nincs is igazából szüksége diétázásra, de mindig odafigyel arra, hogy lehetőség szerint egészséges ételek kerüljenek a tányérjára. Az édességekről nem is nehéz lemondania, ám a Cheez-Its nevű sajtos ropogtatnivalónak nehezen tud ellenállni.

„Ha nincs az orrom előtt egy egész zacskónyi, nem kívánom meg olyan gyakran, és nem is tudok egy teljes csomaggal elpusztítani. Ezért azt találtam ki, hogy egy kisebb, visszazárható tasakban viszek csak magammal egy-két maréknyit” – tette hozzá a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Íme egy kis részlet a Women’s Health magazin címlapfotózásáról:


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X