Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Robert Downey Jr.

A hét wellness pasija: Robert Downey Jr.

gasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Honnan ismerheted? A sármos színész játszott többek közt az Only You &

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Honnan ismerheted?

A sármos színész játszott többek közt az Only You – Csak veled, az Egyéjszakás kaland, a Fergeteges forgatás, a Trópusi vihar, a Terhes társaság és a Bosszúállók című filmekben, valamint a Vasember- és Sherlock Holmes-mozikban. Ha pedig azt hallod, hogy Hollywood legjobban fizetett színészéről beszélnek, akkor szintén róla van szó.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Sármos mosolya, igéző tekintete és az a kisugárzás, ami a régi, rosszfiús Robertből maradt, ellenállhatatlanná teszi őt. A híres színész viszont már ellenáll – nemcsak a drogoknak és az alkoholnak, hanem a nőknek is, hiszen feleségében, Susanben igazi társra talált. „A nejem nélkül talán már nem is élnék” – nyilatkozta korábban, arra utalva, hogy párja a legsötétebb időkben is kitartott mellette, és segített maga mögött hagyni káros szenvedélyeit.

robert2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

A Vasember filmek forgatására kemény edzésekkel és szigorú étrenddel készült fel. Az első mozira kardióval, harcművészeti gyakorlatokkal és nehéz súlyok emelgetésével növelte fittségét és izomtömegét, míg a másodikra alig 6 hét alatt kellett látványosan erősebbé és izmosabbá változnia. Ennek érdekében több proteint és szénhidrátot fogyasztott, és minden héten 3-4 alkalommal vetette alá magát a kimerítő edzéseknek trénerével, Brad Bose-zal.

Csillagjegye: Kos

Családi állapota: nős, felesége Susan Levin producer, és van egy egyéves kisfiuk, Exton.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X