Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Alex Pettyfer

A hét wellness pasija: Alex Pettyfer

egészséggasztropasiszexisztár
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Honnan ismerheted? A 23 éves sztár a GAP és a Burberry arca volt, de l&

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Honnan ismerheted?

A 23 éves sztár a GAP és a Burberry arca volt, de láthattad a 001 – Az első bevetés, a Vadócka, A negyedik és a Csúf szerelem című mozikban, emellett szerepelt a Lopott időben és a Magic Mike-ban is.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Amellett, hogy sármos és nagyon jóképű, sokak szerint van egyfajta rosszfiús varázsa is. „Hét tetoválásom van, és mindegyiket nagyon szeretem, de még ezekkel együtt sem tartom magam rosszfiúnak. Nem járok el bulizni, nem iszom, nem drogozom. A puccos partik se érdekelnek. Inkább leülök a tévé elé egy doboz jégkrémmel, és nézem a Jóbarátokat” – mondta korábban a rosszfiús imázsról Alex.

alex2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Igazi örökmozgó: szereti a focit, télen rendszeresen síel és jéghokizik, de a tánc ellen sincs kifogása. „Ha egy-egy szerep kedvéért még jobb formába akarom hozni magam, akkor csakis a kemény edzésekben hiszek. Olyankor naponta több órát is képes vagyok a konditeremben tölteni” – mondta a színész, aki emellett egészségesen étkezik, és rengeteg szénsavmentes ásványvizet is iszik.

Csillagjegye: Kos

Családi állapota: állítólag kibékült gyönyörű exével, Riley Keough-al, akit korábban Robert Pattinson oldalán is láthattunk. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X