Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Robbie Williams

A hét wellness pasija: Robbie Williams

diétagasztropasiszexisztártáplálkozás
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A Take That fiúzenekarral vált ismertté, még a kilencvenes években, ahonnan kilépve sz&

Honnan ismerheted?

A Take That fiúzenekarral vált ismertté, még a kilencvenes években, ahonnan kilépve szólókarrierbe kezdett. Lemezek, koncertek, turnék sokasága várt rá, és ennek még koránt sincs vége: jövőre, új turnéjának köszönhetően ismét ellátogat hazánkba is, 2014. április 25-én koncertezik majd Budapesten.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Sármos, szexi, rosszfiús, akinek lelke is van. És persze lelkiismerete is: korábban káros szenvedélyek rabja volt, melyektől elég nehezen szabadult. A szerelem, napjainkban pedig már kislánya miatt viszont úgy érezheti, megtalálta a rég áhított stabilitást, és az életmódja is teljesen megváltozott: drogok, alkohol és gyógyszerek helyett inkább az edzőtermet választja, és nagyon figyel az étkezésére is.

robbie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Robbie nem gondolja, hogy a diéta csak nőknek való, bár arról sincs szó, hogy sanyargatná magát. Legutóbb úgy adott le 10 kilót, 5 hét leforgása alatt, hogy mellőzte a tejtermékeket és a cukrot. A sikeres fogyáshoz persze az is kellett, hogy még többet sportoljon: kedvenc mozgásformái a futás, a jóga és a súlyzós gyakorlatok. 

Csillagjegye: Vízöntő

Családi állapota: felesége Ayda Field, kislányuk, Theodora Rose pedig egyéves.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X