Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Leonardo DiCaprio

A hét wellness pasija: Leonardo DiCaprio

filmfogyásgasztroizomLeonardo DiCapriosztár
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 39 éves színész az utóbbi években bebizonyította, hogy sokkal több, mint egy j&

Honnan ismerheted?

A 39 éves színész az utóbbi években bebizonyította, hogy sokkal több, mint egy jóképű sármőr az 1997-es Titanicból: azóta olyan komoly és elgondolkodtató filmekben szerepelt, mint az Aviátor, a Viharsziget vagy az Eredet. Emellett íróként és producerként is kipróbálta magát, valamint reklámokban is láthattad – luxusórát és Jim Beamet is reklámozott. Legújabb filmje, A Wall Street farkasa december 26-án került az itthoni mozikba.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Ki tudna ellenállni egy kékszemű sármőrnek, aki ráadásul belátja a hibáit, és igyekszik helyén kezelni a világsztár státuszt? „Nincs olyan oldala a hírnévnek, amit ne szeretnék. Ha bármi bajom van, arra gondolok, hány és hány ezer ember lenne most is a helyemben a világon… igen, azt hiszem, tényleg szerencsés fickó vagyok” – nyilatkozta korábban.

leo3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Testileg-lelkileg képes teljesen ráhangolódni a szerepeire. A New York bandái című mozi kedvéért csaknem 7 kilónyi izmot épített magára elsősorban súlyzós gyakorlatokkal, amiket kardióval és jógával egészített ki, míg az Eredet című mozi miatt sokat fogyott, szigorú diétával és edzésprogrammal.

Csillagjegye: Skorpió

Családi állapota: barátnője egy német modell, Toni Garrn.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X