Főoldal > AKTUÁLIS > Sarah Jessica Parkert meglepő szerelésben fotózták le

Sarah Jessica Parkert meglepő szerelésben fotózták le

diétagasztrokarácsonySarah Jessica Parker
0

Írta: and

Beköszöntött a tél az Egyesült Államokban is, és a nagy hidegben bizony a sztárok sem akarnak

Beköszöntött a tél az Egyesült Államokban is, és a nagy hidegben bizony a sztárok sem akarnak fagyoskodni. Épp ezért ők is vastagabb ruhákra, csizmákra és nagykabátokra cserélik őszi holmijaikat – még akkor is, ha ezek a cuccok olykor nem keltenek túl csinos összhatást. Ellenben tényleg jó melegek!

Ezt helyezte előtérbe az egyébként mindig rendkívül divatos Sarah Jessica Parker is, aki New Yorkban vásárolgatott a közelmúltban. Méghozzá nem is akármilyen szettben: pufi kabátban, bojtos sapiban, koptatott farmerben és motoros csizmában kapták őt lencsevégre.

Ez elég messze áll a Szex és New Yorkban látott Carrie Manolós-kisestélyis szettjeitől, de melegebb és kényelmesebb viselet. Arról nem is beszélve, hogy rajongói szerint a 48 éves színésznő így is szuperül néz ki – a csizmájából kilógó fehér zokni pedig a leghozzáértőbbek szerint felettébb trendinek számít.

A világsztár ekkor még nagy szatyrokat cipelve intett le egy taxit, később viszont nem cipekedett, hanem jókedvű sétára indult ikreivel, Tabithával és Marionnal. A négy és féléves ikerlányok folyamatosan kuncogtak, mókáztak híres mamájukkal, és láthatóan mindannyian nagyon élvezték az együtt töltött időt.

A csajos napot pedig hogyan lehetett volna eltölteni másképp, mint összeillő szerelésben: a lányok a mamiéhoz hasonló csizmácskákat, pufi kabátokat és sapkákat viseltek, csak színesebb verzióban, mintás harisnyákkal.

SJP-ről korábban azt beszélték, házasságával nincs minden rendben, emiatt emészti magát, és ezért is tölt egyre több időt az edzőteremben. Ez meg is látszott az alakján, de sajnos nem a szó jó értelmében véve, hiszen már-már férfiasan izmossá formálta a testét.

Később viszont valószínűleg rendeződött kapcsolata Matthew Broderickkel, így nyugodtan nevelgetik a négy és féléves ikreket, valamint 11 éves fiukat, James Wilkie-t. „A harmónia fontos számomra, ahogyan az is, hogy minél több időt a gyerekeimmel tölthessek” – nyilatkozta.

sjp2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznő hangsúlyozta, hogy élete a családjával együtt teljes, de a munkája is jelentős szerepet tölt be az életében. „Ugyanolyan fontos számomra, hogy jó anya legyek, mint az, hogy színésznőként is megtaláljanak a nekem fontos kihívások” – mondta korábban.

Sarah Jessica számára talán épp az anyaszerep miatt vált egyre fontosabbá, hogy saját magára is odafigyeljen és az egészségét csak még lényegesebbnek tartsa. Hiszen gyermekeinek a legjobb példát szeretné mutatni, ehhez pedig arra van szüksége, hogy testileg és lelkileg is remek formában legyen.

Egy barátja szerint azért néz ki egészségesebben, mert nemcsak többet eszik, hanem rendszerességre törekszik, és egészséges ételek kerülnek a tányérjára. Alacsony szénhidráttartalmú étrendet követ, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülözne vagy éhes maradna. Ha pedig a főétkezések közt megéhezik, egy kis mandulával vagy gyümölccsel csillapítja éhségét.

Az étkezés mellett a sportra is odafigyel, de esze ágában sincs túlzásba vinni, inkább egyensúlyra és ésszerűségre törekszik: kevesebb súlyzós gyakorlatot iktat be, inkább többet sétál és futkározik gyerekeivel.

Ami pedig még inkább hozzájárul ahhoz, hogy jobban néz ki, az nem más, mint a lelki egyensúly és harmónia. „A gyerekek rengeteg szeretetet és vidámságot hoztak az életünkbe. Ha rájuk nézek, érzem, hogy minden rendben van az életemben” – nyilatkozta korábban SJP.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X