Főoldal > AKTUÁLIS > Döbbenetes képek: 66 kilót fogyott a menyasszony

Döbbenetes képek: 66 kilót fogyott a menyasszony

diétafogyásgasztromenyasszony
0

Írta: and

A legtöbben már néhány pluszkiló miatt kétségbeesünk, ám Valerie McLean azt mondja, őt j&

A legtöbben már néhány pluszkiló miatt kétségbeesünk, ám Valerie McLean azt mondja, őt jókora túlsúlya sem zavarta. Vőlegénye ducin is szerette őt, az egészségével pedig nem igazán voltak gondok, így ez sem foglalkoztatta. A dolgok viszont megváltoztak, amikor megpillantotta az esküvői tortájára készült marcipán babákat, amiket róla és a vőlegényéről mintáztak.

„Sokkot kaptam, hogy milyen dagi menyasszony leszek, ráadásul a ruhapróbákon kiderült, hogy tovább híztam: a 44-es méretű menyasszonyi ruha már nem volt jó rám, nagyobbat kellett rendelni nekem a boltban. Sírva fakadtam. Sosem voltam egy sovány lány, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire meghíztam” – nyilatkozta az egyik brit napilapnak.

A 25 éves IT manager kezdeti megdöbbenését tovább növelte, amikor felállt a mérlegre. „110 kilót nyomtam, amennyit korábban még soha sem. Ekkor megfogadtam, hogy amint lehet, cselekszem, és mielőbb egészséges lesz a testsúlyom” – mondta.

„Az esküvőm napján úgy döntöttem, félreteszem az aggodalmaimat és a szégyenérzetemet a súlyom miatt, így a nagy nap 2012 májusában csodálatosan sikerült” – emlékezett vissza, hozzátéve, hogy nem sokkal ezután csatlakozott a Slimming Worldhöz, a leggyorsabban fejlődő brit fogyi klubhoz, ahol segítséget kapott új étrendjét és a rendszeres mozgást illetően is.

Utóbbit részben kutyájuk, Evan segítségével érte el, akit egyszerűen csak kalóriaégetőnek hív, mivel naponta háromszor viszi sétálni. „A Dogs Trust alapítványnál láttuk meg a férjemmel, és befogadtuk. Amellett, hogy nagyon szeretetreméltó kutyus, jó társ is – vele szoktam hozzá fokozatosan a mozgáshoz” – mesélte.

fogyas2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Fogyása persze sokakat meglepett: néhány régi barát megdicsérte, és büszkék rá, mások viszont nehezen ismerték fel. „Amikor fociedzésre mentünk, és felvettük Grant egyik barátját, ő később felhívta a férjemet, és megkérdezte, ki az új barátnője” – emlékezett vissza nevetve.

Valerie szó szerint úgy érzi, mintha kicserélték volna, hiszen fittebb, energikusabb, csinosan öltözködik – régebben nem is talált divatos, szexi ruhákat magára –, és elmondása szerint örökre leszámolt régi életmódjával.

„Ma már mozgás nélkül el sem tudom képzelni az életem. Nemrég elkezdtem a saját óráimat Glasgowban, a Slimming Worldnél. Másoknak is szeretnék segíteni, hogy megszabadulhassanak a nem kívánt, egészségtelen zsírpárnáktól” – nyilatkozta.

Fotók: dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X