Főoldal > AKTUÁLIS > Túl sokat mutatott magából Britney

Túl sokat mutatott magából Britney

Britney Spearsdiétaedzésfitneszgasztrokardio
0

Írta: and

A sztárok általában nagy gonddal választják ki fellépő ruháikat, ám olykor még í

A sztárok általában nagy gonddal választják ki fellépő ruháikat, ám olykor még így is előfordulhatnak nem várt bakik. Ez történt legutóbb Britney Spearsszel is, akin koncert közben lazult meg a felső.

A 32 éves világsztár néhány napja Las Vegasban énekelte Circus című dalát, amikor csillogó ruhájának zipzárja csúszni kezdett lefelé. Az énekesnő érezhette, hogy baj van, de nem állt le: tovább folytatta a show-t, miközben egyik táncosa gyorsan felhúzta hátán a zipzárt.

A nézők persze észrevették a ruhabakit, amit néhányan fel is vettek, így természetesen az internetre is felkerült. A rajongók egy része egyből azt szúrta ki, hogy Britney nem visel melltartót, mások pedig úgy vélték, ez a hátvillantás végül is nem tette sokkal kihívóbbá a sztár fellépő ruháját, ami elég sokat mutat a hírességből.

Britney valóban nem takargatja magát a színpadon, sőt, büszkén mutatja meg vékony alakját, amire joggal lehet büszke. Bár korábban voltak gondjai a kilókkal – először súlyfeleslege, majd az amerikai X-Faktor adásai előtt történt gyors fogyása miatt cikkeztek róla a lapok –, mára úgy tűnik, rátalált az egyensúlyra.

Figyel arra, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani.

Az énekesnő megpróbál 2-3 óránként enni valamit, ami megakadályozza abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

Britney manapság inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

britney6.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A halfélék, a sovány csirkehús, a brokkoli és az avokádó is a kedvenc ételei közé tartoznak. A gyorséttermi kosztokról sem szokott le teljesen, de igyekszik ezeket minden héten csak egy-egy napon fogyasztani. Ilyenkor bármit megeszik, amit csak megkíván, de arra ügyel, hogy 5-6 étkezés helyett csak háromszor egyen, nem túl nagy adagokat.

2012-ben, még az X-Faktor mentoraként ismét hozzászoktatta szervezetét a rendszeres sporthoz és a kemény edzésekhez, és ismerősei szerint azóta is több órát mozog minden nap. Kardió gyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végez, illetve tánccal is tesz szuper alakja megőrzéséért. Ez utóbbi most garantált, ugyanis kétéves szerződése van az egyik Las Vegas-i luxusszállodával, ahol rendszeresen fellép majd.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X