Főoldal > AKTUÁLIS > Íme a világ leghosszabb combjai!

Íme a világ leghosszabb combjai!

comblábrekord
0

Írta: and

A hosszú combok nemcsak a férfiak, hanem a nők figyelmét is azonnal felkeltik, és bizony, a legtöbben irigysé

A hosszú combok nemcsak a férfiak, hanem a nők figyelmét is azonnal felkeltik, és bizony, a legtöbben irigységgel vegyes csodálattal nézzük meg magunknak azokat a lányokat, akiknek meseszép, hosszú, vékony combokat adott az Anyatermészet.

Közülük is egy 20 éves brit modell, Alexandra Robertson lehet a legszerencsésebb, akinek állítása szerint olyan mázlista, hogy a világ leghosszabb lábainak lehet a büszke „tulajdonosa”.

Alexandra évek óta sokkal a többiek fölé magasodik már, de csak akkor jutott eszébe, hogy megméresse lábainak hosszát, amikor egy Anastasia Strashveskaya nevű lány megnyerte Oroszországban a Miss Longest Legs (Miss Leghosszabb Lábak – a szerk.) versenyt. 

Az ő lábai 106.68 cm hosszúak, ám a 185 cm magas brit modellt a mérés után érte a meglepetés: neki még hosszabb, 119.38 cm hosszúságú lábai vannak! „Őrület, sosem gondoltam volna, hogy rekorder hosszúságúak a lábaim” – nyilatkozta a mérés után meglepetten, hozzátéve, hogy ha az orosz lányénál hosszabbak a lábai, könnyen lehet, hogy ő a világrekorder, és valószínűleg a világ leghosszabb combjai is az övéi.

A modell a hétköznapokon gyakran zavarba hozza a pasikat a magasságával, de ez részéről soha nem szándékos. „Persze, olykor megbámulnak, és utánam szólnak, hogy ugye kosárlabdázom, de ilyenkor általában hátranézek, és azt válaszolom: nem, de ugye te mini golfozol? És ezen mindig elnevetik magukat az emberek” – mondta.

A modell barátja, Larson Moston szerencsére nem jön zavarba szerelme magasságától, ugyanis közel ugyanolyan nagyra nőttek: a 21 éves srác csak 2.5 centivel alacsonyabb a kedvesénél.

hosszu2.jpg ()Alexandra ennek ellenére nem dobta ki magassarkú cipőit, csupán akkor nem visel túl magas sarkakat, amikor kedvesével van. „Megkért, hogy ne tornyosuljak fölé, de egyébként, ha lapos talpú cipőben, vagy kisebb sarkakon tipegek mellette, akkor nem zavarja a magasságom” – tette hozzá.

És bár úgy érzi, a nők inkább irigykedve bámulják, hiszen magas és vékony, elmondása szerint mindezeknek megvan a hátránya is. „Ruhákat, pontosabban divatos holmikat kapni az én alakomra kész rémálom” – árulta el a 20 éves szépség, akit ismerősei, barátai és az őt felfedező modellügynökség vezetője is csodálatos személyiségként jellemez.

Alexandra és a karrier

18 évesen kezdett modellkedni, miután megnyert egy szépségversenyt. Az egyik ügynökség felfedezte őt, és egyre gyakrabban kapott menyasszonyi ruhás és fehérneműs munkákat. Manapság musical énekesnőnek készül, de tervei között szerepel az is, hogy modellként épít még nagyobb karriert – hosszú combjai miatt valószínűleg még jó ideig keresett lesz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X