Főoldal > AKTUÁLIS > Luxus a köbön: pillants be a világsztárok otthoni edzőtermeibe

Luxus a köbön: pillants be a világsztárok otthoni edzőtermeibe

edzőteremfitneszluxusvilágsztár
0

Írta: and

Gyakran jársz edzőterembe, és esetleg olykor álmodozol arról, hogy olyan házad lesz, amiben helyet kaphat egy

Gyakran jársz edzőterembe, és esetleg olykor álmodozol arról, hogy olyan házad lesz, amiben helyet kaphat egy minden földi jóval felszerelt konditerem is? Akkor pillants be velünk a világsztárok edzőtermeibe, és álmodozzunk együtt hasonló csodákról!

Kate Walsh

A híres színésznő Los Feliz-i otthonának vendégházában egy Pilates terem kapott helyet, futópaddal és tévékkel. Az ingatlant tavaly nyáron adta el a sztár, 4.6 millió dollárért, vagyis több mint egymilliárd forintért.

Mark Wahlberg

A színész Beverly Hills-i otthonában készült fel A harcos című mozi forgatására, ezért saját boxringet építtetett. Egy életmódszakértő szerint az amerikai sztárok közül a 42 éves színésznek van a legkidolgozottabb edzésprogramja, és ehhez méltó konditerme.

Ellen DeGeneres és Portia DeRossi

A sztárpár 11 millió dollárért, vagyis körülbelül 2.5 milliárd forintért adta el lovas birtokát tavaly ősszel, mindössze 6 hét után. A vevő nemcsak egy csodás házzal gazdagodott, hanem teniszpályával, fél kosárlabdapályával, és lovaglásra alkalmas területtel, illetve lovas felszereléssel is.

Andy Rodick és Brooklyn Decker

A sztárpár otthona az egyik legfényűzőbb és legdrágább amerikai sztár-álomotthon. Konditermükben többek közt súlyzók, különféle kondigépek, fekvenyomó pad, futópad és jeges fürdő is található.

haylie.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Haylie Duff

A színésznőként, bloggerként és írónőként is ismert Haylie tavaly Valentin nap környékén adta el öt hálószobás, hat fürdőszobás kaliforniai otthonát, amiben természetesen edzőterem is van – futópaddal, jógamatraccal és egy helyes trambulinnal.

Khloe Kardashian és Lamar Odom tarzanai háza is a kaliforniai álomotthonok közé tartozik, de a sztárpár nemrég úgy döntött, el szeretnék adni. Egy amerikai ingatlanos weboldal próbálta kideríteni, mennyit kérnének érte, de egyelőre nem jártak sikerrel. Egy dolog biztos: aki megveszi a házat, egy luxus edzőtermet is kap, futópadokkal és egyéb kondigépekkel felszerelve.

Hulk Hogan

A pankrátorból lett színész és valóságshow sztár floridai otthona 6.2 millió dollárért, vagyis másfél milliárd forintért talált új gazdára 2012-ben, és annyi biztos, hogy a vevő nem csalódott, amikor az edzőterembe lépett…

Chuck Norris

Nem is tudjuk, mire számítottunk, amikor Chuck Norris dallasi otthonának edzőtermébe szerettünk volna bepillantani, de végül is nem csalódtunk. Abban biztosan nem, hogy a falon poszterek és plakátok vannak – ki másról, mint Chuck Norrisról?!

Fotó: Profimedia – Red Dot, Shape.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X