Főoldal > AKTUÁLIS > Bruce Willis lánya vállalhatatlanul néz ki

Bruce Willis lánya vállalhatatlanul néz ki

Bruce WillisDemi MoorediétagasztrosztárTallulah Willistáplálkozás
0

Írta: and

Gyakran gondolhatod, hogy a sztároknak milyen könnyű jól felöltözni, hiszen szinte bármelyik ruhát

Gyakran gondolhatod, hogy a sztároknak milyen könnyű jól felöltözni, hiszen szinte bármelyik ruhát megvehetik maguknak, amelyiket csak szeretnék, a választásban pedig stylist vagy akár divattervező is segítheti őket.

Azonban jó páran vannak, akik inkább a saját fejük után mennek, vagy extrémebb inspirációkat követnek. Talán ennek tudható be Tallulah Willis legutóbbi szettje is, amivel a fiatal sztár borzasztóan nagy divatbakit vétett.

A 20 éves hírességet a Coachella fesztiválon kapták lencsevégre, amikor testvérével, Scouttal pózolt. Tallulah egy pöttyös bikinifelsőt, átlátszó fehér tüllszoknyát és egy hatalmas, fekete bugyit viselt parti szett gyanánt.

Ezt az összeállítást valószínűleg egyedinek és figyelemfelkeltőnek gondolta, ám a végén igencsak megbánta – egyrészt, mert az emberek mindenhol megbámulták, másrészt pedig azért, mert hajnalban már borzasztóan fázott benne. Hibájából viszont nem tanult: másnap egy vékony, áttetsző anyagú, virágmintás ruhában folytatta a fesztiválozást.

Demi Moore és Bruce Willis lánya egyesek szerint kicsit sem ért a divathoz, ennek ellenére nemrég létrehozta saját divatblogját, Clothing Coven néven. Ebből az alkalomból egy hatalmas hollywoodi partin ünnepelt barátaival, ám egyedinek szánt fekete ruhája a média és a közönség szemszögéből inkább formátlannak volt nevezhető…

Tallulah részéről azért is tekinthető meglepő választásnak a rossz szabású fekete ruha, mert a sztárcsemete nagyon büszke a vonalaira: szereti megmutatni a világnak vékony alakját és szép lábait.

Elmondása szerint édesanyjától jó géneket örökölt, és mivel szinte még tinilány, az anyagcseréjével sincs gond: szinte bármit megehet, nem látszik meg rajta. Ennek ellenére fontosnak tartja az egészséges étkezést és a rendszeres sportot, mert nemcsak alakját, hanem fittségét is szeretné sokáig megőrizni.

profimedia-0190353179.jpg ()A rajongók viszont féltik őt, mivel otthon állítólag sokáig rossz példákat is látott: híres mamája, Demi Moore ugyanis számos fogyókúrával próbálkozott, és a pletykák szerint nővére, Rumer is képes volt egészségtelen dolgokat elkövetni, csak azért, hogy valamivel vékonyabb lehessen.

Tallulah viszont nem törődik a pletykákkal, elmondása szerint minden rendben vele és a testvéreivel, akikkel szívesen tölti a szabadidejét. Szeretnek vásárolni, divatról és fiúkról csacsogni, vagy épp sétálni, úszni, fagyasztott joghurtot enni – épp úgy, mint a többi fiatal lány, bárhol a világon. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X