Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Jason Statham

A hét wellness pasija: Jason Statham

filmgasztroJason Stathampasisportszexiszínészsztár
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 46 éves színészt láthattad A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Bl&

Honnan ismerheted?

A 46 éves színészt láthattad A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, Az olasz meló, a Collateral – A halál záloga, A király nevében, a Harcban élve című filmekben, A Crank- és A szállító mozikban, illetve Spy című filmjének forgatása miatt nemrég akár Budapesten is, mert a forgatás kedvéért a hírek szerint hazánkba is ellátogatott.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Sármos, mosolygós, szexi akciófilm-sztár, akinek megvannak a maga szabályai, és nem tűri, ha dirigálnak neki. Szabadidejében legszívesebben csodás testét edzi még tökéletesebbre, ami bizony meg is látszik rajta. Nem nehéz kitalálni, hogy naponta tréningezi magát kisebb-nagyobb súlyzókkal, és a kardió gyakorlatokat, valamint a vízi sportokat sem veti meg.

jason2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Már gyerekként igazi örökmozgó volt, és ifjú évei során szinte minden sportot kipróbált a focitól a műugrásig. Ez utóbbi olyan jól ment neki, hogy még a brit nemzeti műugró csapatba is bekerült. Ügyességét, mozgékonyságát és jó ritmusérzékét később sem veszítette el, sőt: napjainkban még az is gyakori, hogy a forgatásokon kaszkadőr nélkül vesznek fel vele veszélyesebb jeleneteket.

Csillagjegye: Oroszlán

Családi állapota: 2010 óta él szerelemben modell kedvesével, Rosie Huntington-Whiteley-val.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X