Főoldal > AKTUÁLIS > Te jó ég! Ez tényleg Courteney Cox?

Te jó ég! Ez tényleg Courteney Cox?

Courtney CoxgasztroJóbarátokszínésznősztártáplálkozás
0

Írta: and

A sztárvilágban gyakran látunk példákat arra, hogy egy-egy sztár mennyire képes túlzá

A sztárvilágban gyakran látunk példákat arra, hogy egy-egy sztár mennyire képes túlzásba esni a szépség és a fiatalság hajszolásában, de még a negatív példák ismeretében is megrémültünk Courteney Cox friss fotóit látva.

A Jóbarátok Monicája a szó szoros értelmében rémisztően néz ki, és elsőre csak azt nehéz eldönteni, hogy ez a botox vagy a túlzásba vitt sminkelés, pontosabban a túl világos alapozó és a hangsúlyos szemek kombinációja okozza-e inkább.

A rajongók véleménye is megoszlik az ügyben. Egyesek a sztár plasztikai sebészét átkozzák, mivel úgy látják, még a színésznő arcvonásai is teljesen eltorzultak az utóbbi években, mások viszont a gótikus ihletésű sminket, a világos alapozót és a vámpíros make upot küldték el melegebb éghajlatra a kommentekben.

A negyvenes évei végén járó színésznő a többség véleménye szerint egyáltalán nem szexi. Pedig mindent megpróbált, hogy az legyen: bőr topja alá nem vett melltartót, amikor új filmjének premierjére ment, és nadrág vagy ceruzaszoknya helyett inkább földig érő csipkére szavazott.

A 49 esztendős sztár az alakjáért is sokat tesz. Egyik kedvenc mozgásformája a Budokon jóga, ami a fitnesz és a jóga elemeit és a meditációt ötvözi, hogy segíthesse a belső egyensúly megteremtését. „Jó közös programnak tartjuk Jennifer Anistonnal az órákat. Élvezzük, közben pedig a stressztől is megszabadulunk” – mondta korábban Courteney.

Vékony, izmos alakját elmondása szerint tehát részben a jógának köszönheti, részben szerencsés génjeinek, részben pedig a sztárok személyi edzőjének, Tracy Andersonnak, aki neki is segít az alakformálásban. Hetente négyszer izzadnak együtt a konditeremben, de az eredmény rendkívül látványos.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a színésznő az Atkins-diétát és a vércsoport-diétát kombinálja. Kihagyja a reggelit, általában csak egy kávéval indítja a napot, majd ebédre csirkét és salátát, vacsorára pedig sovány húst és zöldségeket fogyaszt.

monica2.jpg ()„De ne gondolja senki, hogy szent lennék. Alkalmanként tésztát, kenyeret, vajat, sajtot és diót is eszem, ami valószínűleg nem a legjobb ötlet” – árulta el egy korábbi interjúban a sztár, hozzátéve, hogy a pluszkalóriákat mindig ledolgozza egy kis plusz mozgással.

Courteney és a tenisz

Mivel itt a jó idő, a Jóbarátok Monicája is szívesen sétál, túrázik, vagy teniszezik a szabadban. Ez utóbbit nemcsak a mozgás öröme miatt ajánlja neked is, hanem azért is, mert egy óra alatt 600 kalóriát égethetsz el, és egész tested átmozgathatod, miközben a barátaiddal versenyezve és kikapcsolódva remekül érezheted magad. Kell ennél több?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X