Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg ő az igazi George Clooney-nak?

Tényleg ő az igazi George Clooney-nak?

Amal AlamuddindiátafogyásfogyókúragasztroGeorge Clooneysztártáplálkozás
0

Írta: and

Nagyon úgy tűnik, George Clooney búcsút int a szingli életmódnak és a rövidtávú

Nagyon úgy tűnik, George Clooney búcsút int a szingli életmódnak és a rövidtávú kapcsolatoknak, hiszen szerelmével, Amal Alamuddinnal olyan komolyan gondolja a közös jövőt, hogy nemrég eljegyezték egymást.

A lánykérés részleteiről az egyik brit lap internetes oldala is beszámolt: a szívtipró színész állítólag vacsorát főzött kedvesének Los Angeles-i otthonában, mielőtt fél térdre ereszkedett volna, hogy megkérje a kezét.

Az eljegyzés egy bennfentes barát beszámolója szerint április 22-én történt, de a gyönyörű Amalt csak 24-én látták először jegygyűrűvel a kezén. Ami persze nem is akármilyen ékszer: hétkarátos smaragd-és gyémántgyűrű, platinába ágyazva, tervezésénél pedig az 52 éves színész is besegített.

George állítólag nagyon készült az eljegyzésre, és annyira boldog volt, hogy szerelme elfogadta a gyűrűt, hogy később egyenként felhívta a barátait élménybeszámoló miatt, mint a tinédzserek.

De vajon mivel fogta meg ennyire a 36 éves jogász a világsztárt? A híresség barátai szerint egyrészt azzal, hogy nagyon kedves, remek partner a számára mindenben, ugyanakkor nem szeretné a rivaldafényben élni az életét, sőt kifejezetten idegenkedik a legtöbb „hollywoodi dologtól”. Ez imponál a színésznek, akinek korábban számos olyan barátnője volt, akik az ő hírnevének köszönhetően szerettek volna karriert építeni.

Másrészt pedig a libanoni származású szépségben állítólag minden megvan, amit George keresett: a munkájában komoly és felelősségteljes, ugyanakkor nem veszi magát túl komolyan, és szabadidejében szeret lazítani, kikapcsolódni.

George már leendő felesége családjával is találkozott: anyósjelöltje egy arab újságnál szerkesztő, leendő apósa pedig utazási irodát működtet. Egy külföldi lap szerint ők és Amal három testvére is rögtön megtalálták a közös hangot a világsztárral, aki a találkozás alkalmával kétnapos hajóútra vitte őket.

GeorgeandAmal.jpg ()A pár egyébként szeptember elejére tervezi az esküvőt, de a találgatásokkal ellentétben szinte biztos, hogy nem a Comói-tónál kelnének egybe, mert ott szerintük képtelenség lenne távol tartani a paparazzókat és az újságírókat.

A helyszínt ennek érdekében az utolsó pillanatig titkolni szeretnék, habár nem tudjuk, ez mennyire lehetséges, mert legalább 200 fős lagzit terveznek, és ennyi vendég közül valaki szinte biztosan kikotyog majd részleteket a sajtónak.

A nagy napra valószínűleg már mindketten sokat gondolnak és készülnek, Amal pedig minden bizonnyal még nagyobb figyelmet fordít majd arra, hogy tökéletesen fitt és csinos menyasszony legyen. Bár ezzel most sincs problémája, de úgy gondoljuk, ügyel majd az étkezésre, a vitamindús, kalóriaszegény ételek fogyasztására, illetve még többet fog sportolni.

Fotó: americanlivewire.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X