Főoldal > AKTUÁLIS > Halálán van Sharon Stone?

Halálán van Sharon Stone?

betegségdívadivatfilmhírességhobbiSharon Stoneszépségsztár
0

Írta: and

Ha Sharon Stone nevét hallod, biztosan te is az Elemi ösztön filmekre gondolsz vissza, illetve arra, hogy az ötvenes é

Ha Sharon Stone nevét hallod, biztosan te is az Elemi ösztön filmekre gondolsz vissza, illetve arra, hogy az ötvenes éveiben járó híresség még manapság is mindenhol feltűnést kelt, olyan fantasztikusan néz ki.

Nemrég viszont nem emiatt cikkeztek róla a lapok, hanem egész más okból, ugyanis aggasztó hírek láttak napvilágot a sztár egészségi állapota kapcsán. Április végén kórházba kellett őt vinni, ugyanis egy jótékonysági rendezvényen rosszul lett, majd elájult.

Később pedig lesoványodva, és láthatóan rossz egészségi állapotban látták őt, amikor egy Los Angeles-i klinikára érkezett kontrollra. Egy szem- és fültanú beszámolója szerint nemcsak rosszul nézett ki, hanem lelkileg is mélyponton lehet, mivel azt hajtogatta, hogy nem szeretne újabb műtétet, mert attól tart, abból már nem épülne fel.

És bár a rossz nyelvek szerint a halálán van, mások biztosak abban, hogy a híresség a legjobb kezelést kapja, ezért hamarosan javulni fog az állapota. Házvezetőnője is megerősítette, hogy otthon van, ellátja a fiait, de utalt arra, hogy nincs jó lelki állapotban – az egyik külföldi magazinnak elkotyogta, hogy a világsztárnak hiába van meg mindene, nem érzi magát boldognak, ugyanis nagyon magányos.

Ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy az elmúlt hónapokban romlott az egészségi állapota, illetve mások szerint ezt okozhatja az a tény is, hogy nagyon sokat dolgozik, és nem figyel kellően az egészségére. „Egy kis szünetet kellene tartania, és lazábban kellene kezelnie a dolgokat, legalább egy kis ideig” – mondta egy névtelenül nyilatkozó bennfentes. 

Sharon Stone ellenben azt mondta, egy korábbi interjúban, hogy nagyon figyel az egészségére, amibe a rendszeres sport és a kiegyensúlyozott, átgondolt diéta is beletartozik, hiszen sokáig szeretne élni, amiért tenni is kell.

Ami az étrendjét illeti, a sztár évek óta a GI-diéta követője. A GI a glikémiás index rövidítése, és ezzel a diétával tulajdonképpen a vércukorszintünkre ügyelünk: az alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztásával nem ingadozik drasztikusan a vércukorszintünk, ezáltal késleltethető az éhségérzet kialakulása. Ellenben, ha magas glikémiás indexű ételekkel tömjük tele a bendőnket, mint például a fehér kenyér vagy cukros dolgok, akkor hamar éhesnek érezhetjük magunkat.

A színésznő is kerüli tehát a magas glikémiás indexű ételek fogyasztását, mint például a fehér kenyér, a fehér lisztből készült tészták vagy a péksütemények, és száműzte étrendjéből a cukrot is. Viszont nassolhat diót, mogyorót, és egy kis csokoládé is megengedett számára – persze csak mértékkel.

sharon2.jpg ()

Emellett fontosnak tartja a megfelelő folyadékpótlást is, így sok szénsavmentes ásványvizet iszik. Az alkoholt kerüli, de néha az ebédjéhez elfogyaszt egy-egy pohár bort. Nem dohányzik, kávézni is csak olykor-olykor szokott, helyette inkább herbateát tölt a poharába.

Az edzést illetően nem nevethető fanatikusnak, de rendszeresen jár jógára és Pilates órákra. Ha viszont épp nagyon elfoglalt, és nincs ideje a mozgásra, akkor igyekszik apró trükkökkel pótolni azt, például távolabb parkol a bejárattól, vagy lépcsőzik lift helyett.

Ezen kívül három kisgyermeket fogadott örökbe: Joseph, Laird és Quinn igazi örökmozgó gyerkőcök, akik egy személyi edzőhöz hasonló hatékonysággal mozgatják át nap mint nap a mamájukat. „Többet szaladgálok, mint egy huszonéves anyuka. Három ilyen sráccal egy ideig még biztosan nem fogok berozsdásodni” – nyilatkozta anno viccelődve a világsztár.

Burgonya-túró diéta Sharon Stone-módra

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, a világsztár burgonya-túró diétával adja le őket – négy-öt nap alatt másfél-két kilótól szabadulhat meg éhezés nélkül. A színésznő ebédre 25 dkg héjában főtt krumplit és 15 deka túrót fogyaszt el: ez utóbbit egy kevés tojással, hallal, zöldségekkel vagy rákkal dobja fel. Vacsorája is hasonló, de csak fele akkora adag, mint délben. Arra is mindig figyel, hogy a diétázós napokon nem fogyaszthat zsiradékot, cukrot, tésztaféléket, vörös húsokat és alkoholt sem.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X