Főoldal > AKTUÁLIS > Smink nélkül is bámulatosan gyönyörű Marion Cotillard

Smink nélkül is bámulatosan gyönyörű Marion Cotillard

fogyókúragasztroMarion Cotillardrúzssminkszépség
0

Írta: and

A hírességek egyik csoportja a sarki boltba sem megy le tetemes mennyiségű smink nélkül, mások viszont abb&

A hírességek egyik csoportja a sarki boltba sem megy le tetemes mennyiségű smink nélkül, mások viszont abból sem csinálnak ügyet, ha hosszabb sétára indulnak makeup nélkül, sőt, azt sem bánják, ha közben lefényképezik őket.

Utóbbi csoportba tartozik Marion Cotillard is, aki nem fáradt a sminkeléssel, amikor június elején New Yorkban indult városnézésre. És milyen jól tette, ugyanis vastag „vakolat” nélkül is gyönyörű és elbűvölő volt.

Az Oscar-díjas színésznő az öltözködésből sem csinált nagy ügyet: lezser és elegáns szettet kapott magára egy csíkos póló, egy fekete nadrág, ugyanilyen színű magassarkú és bézs színű kabát összeállításával, amit sötét színű kalappal és fehér táskával kombinált.

A francia sztár divat- és stílusérzékét egyszerűen imádják a rajongók, akik persze rendszeresen dicsérik kedvencük csodás alakját is. Az Oscar-díjas színésznő ezt úgy érte el, hogy egyrészt gyakran jár edzőterembe, másrészt pedig szabadidejében is az aktív kikapcsolódás híve.

Elmondása szerint a kint is végezhető mozgásformák az igazi kedvencei: sok gyaloglással és biciklizéssel őrzi vonalait, elsősorban vékony, de nőiesen izmos lábainak formáját. Emellett kisfia után is sokat szaladgál, akiről azt mondja, nemcsak lelkileg, hanem testileg is mindig felüdülést nyújt számára.

Bár nem nyilatkozik gyakran diétás- és edzéstitkairól, azt tudjuk róla, hogy várandóssága alatt sem állt le a mozgással, és nem tömte magát egészségtelen ételekkel. Így lehetséges, hogy nem rakódtak rá a kilók számolatlanul, és 2011 nyarán, a szülés után két héttel már egy Dior reklámfilmben szerepelt.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Marion a makrobiotikus diéta híve: száműzte az étrendjéből többek közt a húst, a tejtermékeket és a tojást, és arra figyel, hogy lehetőleg csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat, gyümölcsöket és zöldségeket fogyasszon.

profimedia-0195352461.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznő lelkes környezetvédő, amit szintén összekapcsol a makrobiotikus szemlélettel. Attól tart, hogy az élelmiszerek szállítása közben is sok káros anyag kerül a levegőbe, ezért igyekszik olyan ételeket fogyasztani, melyek közeli gazdaságokból származnak, nem pedig a világ túloldaláról.

Marion Cotillard szépségtrükkje

Amellett, hogy sok ásványvizet fogyaszt és igyekszik eleget aludni, Marion odafigyel arcbőre ápolására is. Megnézi, milyen összetevőket tartalmaznak az egyes kozmetikumok, és csak olyasmit használ, amiben természetes alapanyagok és tápláló alkotóelemek találkoznak. Egyik kedvence egy francia bio hidratáló krém, amivel évek óta őrzi bőre üdeségét és szépségét. Ami pedig sminktrükkjét ismeri, nos, ez nagyon egyszerű: vörös rúzs, amihez színben passzoló körömlakkot választ. Szerintünk egyszer mindenképp próbáld ki te is!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X