Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Mark Wahlberg

A hét wellness pasija: Mark Wahlberg

edzésfitneszpasisztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted?A 43 éves színészt láthattad többek közt a Boogie Nights, a Sivatagi cápák, a

Honnan ismerheted?
A 43 éves színészt láthattad többek közt a Boogie Nights, a Sivatagi cápák, a Viharzóna, Az olasz meló, A tégla, a Max Payne – Egyszemélyes háború, a Párterápia, a Ted, A harcos és a Transformers: A kihalás kora című filmekben, valamint a Törtetők című sorozatban is.

Mitől olyan szívdöglesztő?

mark2.jpg ()Őszinte, szókimondó pasi, aki az évek során sok mindent a saját bőrén tapasztalt meg. Többek közt azt is, hogy jó, ha vigyáz magára, és ebbe az egészsége is beletartozik: ügyel arra, hogy helyesen étkezzen, és rendszeresen jár edzőterembe is. Készülő filmje, a The Gambler forgatására viszont elképesztően lefogyott: összesen majdnem 30 kilótól szabadult meg, 4 hónap alatt, sok ugrókötelezéssel és nagyrészt folyékony táplálékok bevitelével. Még szerencse, hogy a hétköznapokon eszébe sem jut ilyen diétával és edzésprogrammal sanyargatni magát.

 

Tudtad róla?
Karrierjét énekesként kezdte – talán te is emlékszel Marky Markra, aki olykor hiányos öltözékben adta elő produkcióit. Ismerősen cseng a Good Vibrations vagy a Hey DJ? Ezek is Markhoz kötődő számok, és elég nagy slágerek voltak a kilencvenes években. Nem véletlenül találta meg a Calvin Klein modellszerződése, majd a filmszakma is.

mark3.jpg ()

Csillagjegye: Ikrek

Családi állapota: nős, feleségével, Rhea Durhammel négy gyerekük van.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X