Főoldal > AKTUÁLIS > Mégis együtt van Gwyneth Paltrow és Chris Martin?

Mégis együtt van Gwyneth Paltrow és Chris Martin?

diétaférjfogyásszerelemsztárválás
0

Írta: and

Néhány családban a szülők válása után elképzelhetetlen, hogy továbbra is közö

Néhány családban a szülők válása után elképzelhetetlen, hogy továbbra is közösen szervezzenek családi programokat, de Gwyneth Paltrow és Chris Martin úgy tűnik, nem ebbe a táborba tartoznak. Sőt, valószínűleg tartják magukat ahhoz az elhatározásukhoz, hogy barátokként folytatják az életüket, és gyerekeiket a lehető legnagyobb egyetértésben nevelik tovább.
 
Ezt bizonyítják a sztárpárról nemrég megjelent nyaralós képek is, melyeken jól látszik, milyen meghitt a hangulat köztük: együtt sétálgattak, vásárolgattak, és Chris annyira kellemesen érezte magát a családi programon, hogy egy idő után mezítláb folytatta a sétát szeretteivel.
 
A rajongók egy része biztos abban, hogy a pár elsősorban a gyerekek miatt próbál ilyen jó kapcsolatot fenntartani, míg mások úgy gondolják, emögött azért több van. Mert akik egyszer annyira szerették egymást, mint ők ketten, azok között nem múlhatott minden el… ahol tűz volt, ott mindig marad parázs.
 
Megint mások abban is biztosak, hogy a külön töltött idő jót tesz nekik, és talán újra összejöttek. Vagy ha nem, hát később kibékülhetnek. A két híresség viszont valószínűbb, hogy inkább külön keresi a boldogságot: Chris Martin állítólag Jennifer Lawrence-szel randizik, Gwyneth pedig a hírek szerint Brad Falchukkal, a Glee – Sztárok leszünk! alkotói gárdájának egyik tagjával jár.

gwynchris2.jpg ()
 
A 41 éves színésznő a barátai szerint nagyon boldog, de az is biztos, hogy remekül néz ki mostanában. Ezt támasztja alá az a selfie-je is, amit a közelmúltban posztolt Montanából, cowboy kalappal a fején. Persze alakjára sem lehet panasz, amiért évek óta átgondolt táplálkozással és rendszeres sporttal is tesz.
 
Gwyneth alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag, ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé. És még egy fontos szabályt betart, persze, többet is, de mi most ezt emelnénk ki: hogy sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, mellé füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.
 
És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, a sztáranyuka úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.
 
A színésznő nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X