Főoldal > AKTUÁLIS > Ő a világ legjobban öltözött híressége

Ő a világ legjobban öltözött híressége

divatfitneszöltözetszépségsztártrendwellness
0

Írta: and

Kifinomult, stílusos és elegáns. Ezekkel a szavakkal is illethetnénk Cate Blanchettet, akinek nemrég a Vanity Fair

Kifinomult, stílusos és elegáns. Ezekkel a szavakkal is illethetnénk Cate Blanchettet, akinek nemrég a Vanity Fair magazin legjobban öltözött hírességeinek listáján láthattuk a nevét, méghozzá az első helyen.

A 45 éves színésznő olyan sztárokat előzött meg, mint Mary dán hercegnő, Kate Middleton, Lupita Nyong’o vagy Emma Watson. Legszebb 2014-es viseletének pedig azt a csipke és tüll Georgio Armani Privé ruhát választotta meg a magazin, amiben a Golden Globe díjkiosztó gálán tündökölt.

kateblan2.jpg ()A színésznő hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy őt választották a legjobban öltözött hírességnek, különösen azért, mert egyszer már ott láthatta a nevét a világ legstílusosabb sztárjainak listáján. Azt sem tagadja, hogy szeret öltözködni, és ruháit nagy körültekintéssel választja ki.

Ha valami megtetszik neki, azt viseli is akarja, és nem riad vissza a kissé szokatlan megoldásoktól sem. Májusban például, az Így neveld a sárkányodat 2 bemutatóján egy olyan felsőt választott egyszerű szoknyájához, aminek fekete-fehér díszítése sárkánypikkelyekre emlékeztetett. Ezzel egyszerre volt elegáns, bájos, játékos, és a premier hangulatához illő.

A világsztár arra is büszke lehet, hogy nem huszonévesen, hanem negyvenes éveiben járva került a legjobban öltözött sztárok listájának élére. És persze alakja miatt sem kell szégyenkeznie, sőt! A híresség vékony, de nőies vonalait a nála 10-20 évvel fiatalabb lányok is megirigyelhetik.

Cate igyekszik odafigyelni magára, de korábban elárulta, hogy ezt azért nem viszi túlzásba. Mivel nincsenek kimondottan kedvenc ételei, hajlamos lehet arra, hogy csak bekapja, amit otthon talál, vagy amit a gyerekei a tányéron hagynak. Ez időspórolás jegyében jó döntés, az egészsége szempontjából viszont kevésbé. Ezt ő is tudja, és az utóbbi időben átgondoltabb étrenddel is szeretne tenni azért, hogy egészségét és fittségét még sokáig megőrizhesse.

kateblan3.jpg ()A hobbit című filmre való tudatos felkészülés jegyében pedig egy dietetikussal is együtt dolgozott, aki segített neki a számára legmegfelelőbb diéta összeállításában. A színésznő egy ideig nem fogyasztott gyümölcsöket, vörös húst, koffeint, alkoholt, és kerülte a glutént tartalmazó élelmiszereket is. Ellenben sok zöldséget, friss alapanyagokból készült salátákat evett, érdekes módon mindig paradicsom nélkül.

A sportra is rendszeresen szakított időt: mivel célja a vékonyságának megőrzése volt, nem pedig az izomépítés, a súlyzós gyakorlatokat hanyagolta. Leggyakrabban ellipszistrénerezett, amit kedvenc mozgásformáival, Pilatesszel, jógával és úszással egészített ki. Ezeket akkor is örömmel csinálja, ha épp nem filmszerepekre készül, hanem csak magára szán egy kis időt. 

Ezen kívül pedig családjával, gyerekeivel tölti legszívesebben a szabadidejét, akik közül a legidősebb, Dashiell 12 éves, a középső, Roman 9, a kis Ignatius pedig 5 éves. „A gyerekeimmel mindig feltöltődöm, és persze, három kisfiú sok energiámat el is veszi, de imádom őket” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X