Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez most túl messzire ment

Jennifer Lopez most túl messzire ment

diétafogyásszépségsztár
0

Írta: and

 Jennifer Lopez 45 évesen is úgy néz ki, mintha épp hogy csak belépett volna a harmincasok tábor&aacute

 
Jennifer Lopez 45 évesen is úgy néz ki, mintha épp hogy csak belépett volna a harmincasok táborába, de sokak szemében zenéjével és viselkedésével leginkább még mindig a tiniket és a huszonéveseket idézi.
 
Legutóbb a Booty című videóját látva nyílt nagyra a rajongók és az újságírók szeme, ugyanis a klip egy kis túlzással másról sem szól, mint fenekekről és popsirázásról. Ehhez „járult hozzá” J. Lo túl szexi fellépése Szingapúrban, az ottani Forma-1-es futam hétvégéjén, ahol szintén kitett magáért – már ami a szexi-faktort illeti.
 
A híresség szerelése fekete neccharisnyából, és egy fekete body-szerűségből állt, ami alá ugyan felvett egy testszínű, testhez álló alsó réteget, de még így is sokat mutatott magából, és előadása is elképesztően kihívóra sikeredett.
 
jlofeneke2.jpg ()A rajongók egy részének ez bejön, hiszen főleg ezért a dögös és kihívó előadásmódért imádják kedvencüket, mások viszont nem értik, miért megy ennyire messzire az énekesnő – szerintük kicsit olyan a helyzet, mintha már mással nem is tudná magára felhívni a figyelmet, csakis a szexi vonaglással, és ehhez hasonló dolgokkal.
 
J. Lo viszont nem érzi úgy, hogy túl messzire menne, szerinte csak arról van szó, hogy nem fél megmutatni magabiztosságát és nőiességét, emellett pedig nagyon büszke az alakjára, amit kemény edzésekkel és kiegyensúlyozott, átgondolt étrenddel ér el.
 
Nemrég viszont elárulta, hogy változtatott az étrendjén, mert volt rajta néhány pluszkiló, amiket nem tudott leadni. Ezért egy rövid időre kipróbálta a vegán étrendet. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek, mint amiket eddig próbáltam” – magyarázta.
 
„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.
 
„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett.
 
jlofeneke3.jpg ()J. Lo a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni, valamint nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer” lehet.
 
Ami pedig a rendszeres sportot illeti, a sztár az utóbbi években szinte minden nap edzett, de manapság már inkább arra figyel, hogy teste, lelke és elméje harmóniában legyen egymással. Csak akkor edz igazán keményen, ha úgy érzi, erre szüksége van, és érzi ehhez az erőt magában. 
 
Vannak olyan napjai, amikor nem kívánja a mozgást, máskor azonban komoly súlyemeléseket végez, vagy éppen kardió gyakorlatokra szánja el magát. Általában ilyenkor felhívja személyi edzőjét, aki tanácsokkal, tippekkel látja el őt, hogy a mozgás jóleső tevékenység maradhasson számára, ne pedig olyasmi, amit kényszerből kezdene csinálni, vagy túlzásba vinne. Ha így történne, és túlerőltetné magát, biztosan nehezebben szánná rá magát újból a sportolásra.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X