Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegné összeveszett Vilmossal?

Katalin hercegné összeveszett Vilmossal?

babaherceghercegnőjógasztárveszekedés
0

Írta: and

Bár Katalin hercegné második terhességének az egész világ örül, és a hercegi p&

Bár Katalin hercegné második terhességének az egész világ örül, és a hercegi párnak is a boldogságról kellene hogy szóljon ez az időszak, bennfentesek szerint ez mégsem teljesen így van: azt rebesgetik, hogy kapcsolatukban nem várt vita okozott kellemetlenségeket.
 
A hercegné ugyanis nemcsak hogy nehezen viseli második terhességét, de még egyedül is maradt egy kis időre, amikor Vilmos herceg úgy döntött, részt vesz egyik közeli barátja esküvőjén. Ide ráadásul testvére, a nem épp visszafogott bulizási szokásairól ismert Harry herceg társaságában érkezett, akivel a pletykák szerint kirúgtak a hámból.
 
Kate Middleton állítólag megharagudott a férjére, amiért egyedül hagyta, de mások azt mondják, azóta már szent a béke köztük – Vilmos valószínűleg szintén rosszul viselte az ellentétet kettőjük közt, és azóta már kibékítette feleségét.
 
vilmoskatalin2.jpg ()A hercegné egyébként azért viseli rosszul a várandósságot, mert külföldi oldalak szerint egy ritka betegségben szenved. „Ez a betegség a vészes terhességi hányás, vagyis a hyperemesis gravidarum, és sokkal gyakoribb azon nők körében, akiknek lánygyermeket várnak” – írja az egyik brit napilap.
 
A hyperemesis gravidarum egy másik internetes oldalon leírtak szerint inkább azokat a nőket veszélyezteti, akik fiatalon esnek teherbe, vagy először várnak babát, esetleg ikrekkel várandósak. A rosszulléteket pedig nem árt komolyan venni, hiszen a nyolcadiktól általában a 20. hétig tartó, gyakori hányás nemcsak túlzott fogyást, kiszáradást vagy depressziót okozhat, hanem a magzatnak is árthat.
 
Katalin az első terhességénél szerencsére csak az első hetekben volt csak rosszul, akkor többször kórházba is kellett vinni, de a szakszerű orvosi segítségnek és a rendszeres felügyeletnek köszönhetően nem lett komolyabb baja. Terhessége későbbi szakaszában pedig arra is volt energiája, hogy rendszeres mozgással tartsa fitten magát. 
 
Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.
 
Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.
 
Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet. Ami pedig az étrendjét illeti, valószínűleg második terhessége során is lazít kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett csokis keksszel és gumimacikkal is kényezteti magát, ha ezekhez van kedve.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X