Főoldal > AKTUÁLIS > Melanie Griffith aggasztóan néz ki

Melanie Griffith aggasztóan néz ki

aktuálisalakdivategészségfogyásszépségsztártest
0

Írta: and

Melanie Griffith-ről sokan úgy gondolják, túlzásba vitt plasztikái miatt soha nem lesz már olyan szép

Melanie Griffith-ről sokan úgy gondolják, túlzásba vitt plasztikái miatt soha nem lesz már olyan szép, mint évekkel ezelőtt, de most még legnagyobb rajongói is aggasztónak találhatják kedvencük kinézetét.
 
Az 57 éves világsztárt Los Angeles repülőterén kapták lencsevégre szeptember végén, amikor lányával, Stellával érkezett vissza a városba egy New York-i anya-lánya hétvégét követően. A híresség sötét napszemüveggel takarta el az arcát, de még így sem néz ki a legelőnyösebben a róla készült fotókon.
 
melanie2.jpg ()Arca sápadtnak és elgyötörtnek tűnik, ráadásul alakját elnézve nem keveset fogyott az utóbbi hetek során. Vékonyságát fekete szettje is kiemelte, amihez színes karkötőket és rózsaszín szájfényt választott, cipője és napszemüvege viszont fekete volt.
 
Sokak szerint a színésznő abba fogyott bele, hogy nyáron hivatalosan is véget ért házassága Antonio Banderasszal. Ez egyesek szerint nagyon megviseli az egyébként is érzékeny sztárt, mások viszont úgy vélik, csak legjobb formáját akarja hozni, amihez több edzés és valamivel szigorúbb diéta is hozzájárul.
 
Melanie is elmondta korábban, hogy nem érzi tragikusnak a válást, sőt, próbálja a jó dolgokat látni ebben is. „Új fejezet kezdődik az életemben. A gyerekeim már majdnem felnőttek. Igazából boldog vagyok. Az életem örömteli, és nincs miért panaszkodnom” – mondta egy nemrég készült interjúban.
 
Majd hozzátette, januártól a Broadway-en fog játszani, de ez az időszak nem a karrierjéről szól, hanem arról, hogy remek munkái lehessenek, és jól érezze magát a bőrében. Ez mindig is fontos volt számára, de amióta egyedülálló lett, talán még inkább oda tud figyelni ezekre a dolgokra, és saját igényeit, örömeit helyezheti előtérbe.
 
melanie3.jpg ()Ami az elmúlt éveket illeti, a színésznő egy ideig próbált több dologban is alkalmazkodni férjéhez, sőt, volt idő, amikor még együtt is diétáztak, különböző országos ízletes leveseivel karcsúsodtak. „Nem jár sok lemondással, változatos, és a finom levesek nemcsak laktatóak, hanem még a fogyást is segítik” – mondta körülbelül két évvel ezelőtt a színésznő.
 
Melanie egyébként azt mondja, nem hisz a villámdiétákban, inkább a „többször keveset” elvet, a mértéktartást, és a több sport beiktatását választja. Általában az egyszerű mozgásformákra szavaz, mint például az úszás, a sok séta vagy a kocogás, de könnyen lehet, hogy új életszakaszába lépve új mozgásformákat is kipróbál majd. 

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X