Főoldal > AKTUÁLIS > Mindenki rajthoz! – 29. Spar Budapest Maraton Fesztivál

Mindenki rajthoz! – 29. Spar Budapest Maraton Fesztivál

Budapestedzésfutásmaratonprogramverseny
0

Írta:

Ki ne álmodozna arról, hogy egyszer lefutja a klasszikusok klasszikusát, a Maratont, annak 42,195 kilométerét? &

Ki ne álmodozna arról, hogy egyszer lefutja a klasszikusok klasszikusát, a Maratont, annak 42,195 kilométerét? És amikor lefutotta, akkor megint és megint… És van-e vajon olyasvalaki, aki ott volt a tavalyi, minden eddigi részvételi rekordot megdöntő eseményen, és ne akarna idén is részese lenni ennek az ünnepnek? Akarhat-e bárki kimaradni egy olyan élményből, ami egy országban évente egyszer adatik meg, minden ősszel, Budapest szívében? Valószínűleg nincs ilyen ember. Lefutni részt venni benne, végig ott lenni – felkészülni és végigcsinálni: ez maga az álom.

maraton2.jpg ()

29. Spar Budapest Maraton®
A Klasszikus Maraton… Amire egész évben készül az ember. Maga a Nagybetűs Maraton. Október 11-én, szombaton, 11 órakor elindul a tavaly majdnem 20 000 embert megmozgató esemény fő számának mezőnye az Olof Palme sétányról. Ott lenni köztük már egy kisebb csoda – ha megtapasztaltad, akkor tudod. Ha nem, akkor most megláthatod! Budapest legszebb utcáin, nevezetes épületei előtt futni 42 kilométert egy csodaszép éremért, és a teljesítés élményéért – lesz mit mesélned utána!

…és a többi táv:
•    Coca-Cola Testébresztő 30 kilométer
•    Flora Maratonstaféta – a klasszikus maraton 4 fős staféta váltóban
•    Riska Minimaraton – 7 km egyéni
•    Danone Maratonka – 2,7 km
•    Spar Gyaloglás – 2,7 km
•    Nestlé Családi Futás – 700 méter

Gyere el a Városligetbe október 11-én, amikor mindenki rajthoz áll! Ha pedig nem tudsz ott lenni, kövesd az interneten keresztül az élő közvetítést a futanet.hu vagy a hosszabitas.hu oldalakon!

Részletek és nevezés: www.futanet.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X