Főoldal > AKTUÁLIS > Kivillant a világ legszexibb nőjének feneke

Kivillant a világ legszexibb nőjének feneke

diétafenékfogyásszépségsztártest
0

Írta: and

 Amióta ilyen elképesztően népszerű, Kate Upton életének szinte minden pillanatát fotósok lesik

 
Amióta ilyen elképesztően népszerű, Kate Upton életének szinte minden pillanatát fotósok lesik. Így nem is csoda, ha a lelkesen kattogtató paparazzók arról a másodpercről sem maradtak le, amikor a modell-színésznő floridai vakációján egy lenge szellő felkapta a szoknyáját, kivillantva a híresség fenekét.
 
Az Esquire magazin által 2013-ban a világ legszexibb nőjének választott Kate a zavarba ejtő helyzet ellenére is profin viselkedett, és nem szaladt sírva a szobájába, sőt, egy hatalmas kacagással elintézte az egészet, majd folytatta tovább a napját, mintha mi sem történt volna.
 
katepopo2.jpg ()Az utóbbi időben egyébként talán még többet nevet, mint korábban bármikor, ugyanis egy ideje nemcsak a karrierje szárnyal, hanem a magánélete is egyensúlyba került. Kate néhány hónapja újra együtt van régi szerelmével, Justin Verlanderrel, akivel 2011-ben kezdett randizni, de kapcsolatuk akkor nem tartott sokáig.
 
Az idei év elején állítólag újra találkozgattak, de a modell májusban már a táncos Maxim Chmerkovskijjal posztolt közös képet az Instagramon, akihez korábban szintén gyengéd szálak fűzték. Szinte követhetetlen a szerelmi élete, ugye? Talán a modell is ebbe fáradt bele, és azért tért vissza Justinhoz, hogy végre stabil, boldog kapcsolatot építhessen valakivel, akit régóta ismer és szeret.
 
katepopo3.jpg ()Mások viszont úgy vélik, ez már csak azért sem lesz egyszerű, mert Kate megőrjíti a pasikat azzal, hogy túl sokat foglalkozik saját magával. „Néha nem törődöm azzal, hogy nézek ki, máskor viszont három teljes napot is képes vagyok szépségápolásra szánni. Elmegyek kozmetikushoz, masszázsra, és csak magammal meg a szépítkezéssel foglalkozom” – árulta el.
 
„Ezen kívül vagy egy fantasztikus személyi edzőm, aki motivál, és sokat beszélget velem a helyes táplálkozásról és a rendszeres mozgás fontosságáról. Ő készített fel A csajok bosszújára is” – mesélte.
 
„Nem volt könnyű dolga, hiszen a 12 órás forgatások mellett néha nehezen szántam rá magam az intenzív köredzésre. Az egészséges táplálkozást is hajlamos voltam háttérbe szorítani, de az alkoholt és a szénhidrátokat kerültem” – tette hozzá.
 
De arról is őszintén beszélt, hogy még neki, a világ egyik legdögösebb csajának is vannak olyan napjai, amikor nem érzi elég vonzónak magát. „Ilyenkor összeszedem magam, veszek egy nagy levegőt, és elmegyek valahová: találkozom a barátaimmal, jól érzem magam és sokat nevetek, amitől valahogy mindig vidámabb és szexibb leszek” – árulta el a szépség.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X