Főoldal > AKTUÁLIS > Hosszú Katinka turbó fokozatra kapcsolt!

Hosszú Katinka turbó fokozatra kapcsolt!

edzésHosszú Katinkasportúszás
0

Írta:

Az elmúlt években a 25 éves Hosszú Katinka turbó fokozatba kapcsolt. A mindig mosolygós fiatal lányb&

Az elmúlt években a 25 éves Hosszú Katinka turbó fokozatba kapcsolt. A mindig mosolygós fiatal lányból a magánéletben szerelmes nő és feleség lett, sportteljesítményét pedig az egész világ szájtátva figyeli – nem véletlenül választották meg az év úszónőjének!  Lassan már nincs olyan érem, amit ne nyert volna meg, olyan világcsúcs, amit ne döntött volna meg. Az úszónő a világ első dollármilliomos úszónője, Magyarország büszkesége. Emellett az elképesztő tempó mellett arra is jutott ideje, hogy könyvet írjon az elmúlt évek személyes tapasztalatairól, és így másoknak is erőt adjon a sikerhez vezető úton. A magyar Iron Lady című könyvet a rajongók kizárólag a táplálék-kiegészítőket forgalmazó BioTechUSA üzletekben és webshopban vásárolhatják meg.

Az éremhalmozó úszónő régóta dédelgetett álma volt egy olyan motivációs könyv megírása, ami inspirációként szolgálhat az őt körülvevők, különösen a fiatalok számára. A könyv megírásánál lényeges szempont volt, hogy az teljes mértékben független, igazi „saját gyerek” lehessen, ezért a kiadást önerőből, mindenféle szponzor bevonása nélkül szerették volna megoldani. A magyar Iron Lady című könyv végül a bajai sportolónő saját sportügynöksége, a TOOS Sports Agency gondozásában jelent meg, így jöhetett létre az a tökéletesen önazonos tartalom, amivel Hosszú Katinka maximálisan elégedett lehet.

katinka2.jpg ()A könyv terjesztéséhez az úszónő egy olyan országos lefedettséggel rendelkező professzionális partnert keresett, amely autentikus környezetet képes biztosítani a könyvben megfogalmazott értékrendnek és üzeneteknek. Mindezen szempontok hosszas mérlegelését követően döntött úgy Katinka, hogy megkeresi a prémium minőségű táplálék-kiegészítőket forgalmazó BioTechUSA céget.  A könyv november 22-étől kapható, kizárólag a BioTechUSA boltokban és a webshopon. A könyv megjelenését dedikálással egybekötött országos roadshow kíséri, a rajongók először november 22-én a Pólus Centerben találkozhatnak majd személyesen a sportolónővel.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan kvalitású sportolóval dolgozhatunk együtt, mint Hosszú Katinka. Mindketten ugyanabból a hitből táplálkozunk, hiszen a sport a BioTechUSA szívügye is, ez az elkötelezettség, ez a szeretet hajt bennünket a termékeink fejlesztésekor. Elmondhatatlanul inspiráló bepillantást nyerni egy olyan sikertörténetbe, mint Hosszú Katinkáé, és kicsit részesévé válni, ez az együttműködés a BioTechUSA büszkesége.”- mondta Bíró Ferenc, a BioTechUSA marketing vezetője.

Az országos roadshow helyszínei és időpontjai:

December 9:         Pólus Center: 18.30-20.00
December 10:         Allee Bevásárlóközpont: 18.30-20.30
December 11:         Kecskemét, Malom Központ: 18.00-20.00
December 12:         Baja, Kossuth Lajos utca 17.: 17.30-tól
December 13:         Pécs Árkád: 12.00-14.00
Szeged Árkád: 17.30-19.30
December 14:         Debrecen, Fórum Bevásárlóközpont: 13.00-15.00
Nyíregyháza, Korzó Bevásárlóközpont: 16.30-18.30
December 15:         Köki Terminál: 18.30-tól
December 16:         Aréna Pláza: 18.30-tól
December 17:         WestEnd City Center: 18.30-tól

Forrás: BioTechUSA


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X